perjantai 9. maaliskuuta 2012

Pientä hemmottelua arkeen.

Kun välillä paiskii hommia raudan maku suussa, niin sitten on lupa vähän ottaa aikaa hemmotteluun..
..vaikka tosin hemmottelushoppailuni olikin vain uuden (ja parhaimman) meikkisiveltimen ostaminen..
..vasemmalla uusi, oikealla vanha. En ollut aikaisemmin edes tajunnut, kuinka kulunut sivellin oli! Miten edes sain tehtyä tuolla jotain? Hyvin palveli monen monta vuotta, nyt se saa jäädä "jo" eläkkeelle.
Ostin kyllä myös ruokakauppareissulta uudet kengät keväälle. Yllätyin vähän omasta valinnastani, sillä en ole pitänyt jaloissani mitään maiharia edes puoliksi muistuttavaa sitten varhaisteiniaikojen. Mutta nämä ovat ihanat, yhtä aikaa rouheasti sopivan miehiset ja oudolla tapaa myös naiselliset.
Naistenpäivääkin ehdittiin eilen ohi mennen viettää, avomies hemmotteli suklaalla. Pieni pinkki mariskooli oli lahja, tosin ei kylläkään avomieheltäni eikä edes naistenpäivän kunniaksi.
Nyt pitää vain löytää skoolille oma paikka, sohvan noja ei kuulemma käy alkuunkaan.
Ja nyt seuraavaksi käynnistyy operaatio tuhoa-vanha-ja-ruma-toppaliivi-ja-tee-siitä-upea-kameralaukku! Saa nähdä miten käy. Jatkoa seuraa. Pysykää kanavalla. Tulosta luvassa.
post signature

2 kommenttia:

  1. Heeei mulla onkin myös ollut jo suunnitelmissa tuo kameralaukun teko. Odotan mielenkiinnolla mitä saat aikaiseksi tuosta vanhasta liivistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postausta pläjähtää ilmoille ihan näillä näppäimillä, odotahan vain...:)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.