tag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post8700775681652753507..comments2024-03-23T18:57:47.905+02:00Comments on Madam B.C.: Hapanta asiaa.Madam B.C.http://www.blogger.com/profile/02766824318260943576noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-53539510340326696552018-11-25T18:54:07.127+02:002018-11-25T18:54:07.127+02:00Kiitos! :)Kiitos! :)Madam B.C.https://www.blogger.com/profile/02766824318260943576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-80201752209224609792018-11-25T08:21:27.517+02:002018-11-25T08:21:27.517+02:00Niin herkullisen näköistä! Niin herkullisen näköistä! Pikku Akkahttps://www.blogger.com/profile/13742885895033165953noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-68748572024730699932018-11-17T17:58:08.825+02:002018-11-17T17:58:08.825+02:00Kiitos :) Vaalea leipä on vehnää, spelttiä ja ruis...Kiitos :) Vaalea leipä on vehnää, spelttiä ja ruista :)Madam B.C.https://www.blogger.com/profile/02766824318260943576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-36042704417110103182018-11-17T17:57:30.385+02:002018-11-17T17:57:30.385+02:00Kiitos, mukava kuulla! :) Tuo kirja on kyllä loist...Kiitos, mukava kuulla! :) Tuo kirja on kyllä loistava ja opettava. Jos olet Facebookissa, suosittelen myös postauksessakin mainitsemaani kirjailijan ylläpitämää ryhmää, se vasta juurileivontaa inspiroikin :)Madam B.C.https://www.blogger.com/profile/02766824318260943576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-922953214358542862018-11-17T17:55:57.900+02:002018-11-17T17:55:57.900+02:00Jos yhtään kiinnostelee niin ehdottomasti kannatta...Jos yhtään kiinnostelee niin ehdottomasti kannattaa kokeilla, tähän hommaan jää helposti koukkuun :) alkuun nuorella juurella pitää leipoa ahkerasti, koska juuri kehittyy jokaisella leipomiskerralla paremmaksi. Kun juuri on hyvällä mallilla, sen voi vaikka kuivattaa, jonka jälkeen ei tarvitse leipoa enää säännöllisesti. Jääkaapissakin säilytettävä juuri selviää hyvin pitempiäkin aikoja, jos välillä vain ruokkii sitä (eli heittää mukaan oikeassa suhteessa vettä ja jauhoja). Ilman ruokkimistakin ainakin oma juuri selviää 2 vko :) Madam B.C.https://www.blogger.com/profile/02766824318260943576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-61058326239276315752018-11-16T17:21:46.803+02:002018-11-16T17:21:46.803+02:00Herkullisen näköisiä leipiä. Toi vaalea vois olla ...Herkullisen näköisiä leipiä. Toi vaalea vois olla mun makuuni.<br />Juuri kuulemma säily kauan.http://tuijankortteilua.blogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/00319932314712678184noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-13454357890123174662018-11-16T02:54:33.582+02:002018-11-16T02:54:33.582+02:00Ihana postaus! Lisää tällaisia! :)
T. Itsekin hap...Ihana postaus! Lisää tällaisia! :)<br /><br />T. Itsekin hapanjuurileivonnasta ja tuosta kirjasta superkiinnostunutAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1558290053397708361.post-64793374299010598472018-11-15T19:15:17.685+02:002018-11-15T19:15:17.685+02:00Mielenkiintoinen postaus tämäkin, alkoi tehdä miel...Mielenkiintoinen postaus tämäkin, alkoi tehdä mieli kokeilla itsekin juuren tekemistä.:) Teoria on kuitenkin eri kuin käytäntö, innostukseni ei nimittäin yleensä ole pitkäaikaista ja käsitin että leipää pitäisi tehdä melko säännöllisesti..? Toisaalta kun suosikkileipäni valmistus lopetettiin niin siinä voisi olla ideaa... Minua on kyllä kiehtonut tarinat sukupolvelta toiselle periytyneistä juurista. :)<br />-Ideal IronyAnonymousnoreply@blogger.com