perjantai 7. toukokuuta 2010

Saanko esitellä: Pirkko ja pirkon paperipussihame.

Hei, tässä on Pirkko. Hän on uusi paljon hehkutettu sovitusnukkeni. Pirkko saapui luokseni jo pääsiäisenä, mutta meillä kesti vähän aikaa ystävystyä ja tehdä sinunkaupat.

Pirkon takana on keskeneräinen sinivalkoinen juhlamekkotuunaukseni ja löytyypä kuvannurkasta tuupattuna iso kasa muita "puolivalmiita" operaatioita (lue: niitä ikuisuusprojekteja).Tosin Pirkko saattaa vielä vaihtaa nimensä - uudemman kerran. Viime viikolla Pirkko oli Irmeli. Ensi viikolla Pirkosta voi tulla Sirkkaliisa. Tai Mansikki! Jokaisella kunniallisella sovitusnukellahan on oltava nimi, mutta koska ei nimi sovitusnukkeakaan pahenna, en ota stressiä nimen päättämiseen.
Ensimmäinen ompelus, jonka tein sovitusnuken avustuksella, oli tämä "paperipussihame". Pirkossa on kyllä kuitenkin yksi vika. Sille tehtiin liikaa olkapäitä mukaan ja sille on todella mahdoton pukea vaatetekeleitä, jotka ovat joko joustamattomia tai vartalonmyötäisiä. Pitäisi suorittaa pieni kirurginen operaatioa ja leikata Pirkko-raukalta olkapäät parempaan kuntoon. Otan projektiksi viimeistään kesälomalla viilata käsivarrentyngät olkasaumaan asti. Sitten pitäisi Pirkollakin pelittää paremmin.Hameen tein kauniin indonesialaisen Verypurplepersonin ohjeella. Katso hänen kuvaohjeensa tästä.

2 kommenttia:

 1. nyt on tämäkin hame tehty!
  Tää sun blogi on kyllä tosi kiva ja selkeä, kiitos siitä. Olisi kyllä kiva jos tällaisia helppoja mekko/hame ohjeita tulisi myös lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva, että sait ommeltua uuden, itsetehdyn hameen! :) Toive laitetaan korvan taakse :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.