keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Pandallekin panta.

Pääpannat ovat nyt ulkoasusteiden muodin kermaa. Itsekin niihin olen ihastunut, koska niitä voi pitää silloin, kun on hiukset kiinni eikä tee mieli laittaa pipoa päähän. Myös tuulelle herkät korvani kiittävät pantojen olemassaoloa. Päätin kokeilla saisiko pooloneuleen rekaleesta hiuspannan.

Tee-se-itse: pääpanta poolokauluksesta. Huom: voit myös käyttää mitä vain neuletilkkua kauluksen sijaan!
Tuulinen sää ei tainnutkaan olla paras idea kuvata pantaa ulkona. Parempaa ei tähän hätiin tule, Madam B.C. on kolmatta päivää kipeä ja neljän seinän loukussa. Alkaa jo siepata.
post signature

6 kommenttia:

 1. Hienoja pantoja. Pikaista paranemista sinulle! : ))

  - Roosa

  VastaaPoista
 2. Perhonen korvanlehdellä,
  kiitti :)

  Roosa,
  kiitos :)

  Niina,
  kiitti :)

  VastaaPoista
 3. mulla ois yks idea, joka saattais onnistua sulta ku oot niin kätevä käsistäs. :) tollanen panta mutta neulottuna. seppälässä oli sellanen ja ihastuin siihen heti, mutta ajattelin että jos onnistuisi itse neulomalla. ohje ois ihan kiva ;) p.s. sulla on ihana blogi! oot tosi taitava käsistäs :))

  VastaaPoista
 4. Anonyymi,
  kiitos kivoista sanoista! :) neulottua versiota olen itsekin pyöritellyt päässäni. En vielä vain ole ehtinyt ostaa sopivaa lankaa, joka ei kutittaisi otsaa :) Otan pyynnöstäsi kopin ja yritän tuottaa ohjeen, kunhan pääsen tuumasta toimeen :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.