maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kankaat järjestykseen.

Ne, jotka nyt kovin tahtois ihan muita projekteja lueskella, tympiintyvät..mutta silläkin uhalla, otetaanpa jatko-osa edelliselle minimalismi-postaukselle. Kun niin uhosin seuraavana käydä kankaisiin käsiksi..sen myös tein!
Todisteeksi siitä ennen ja jälkeen kuvat (APUAAA nyt hävettää, kehtaako näyttää? Kehtaa. Ei todellakaan kehtaa! No näytän silti. Kylläpä vaan nolottaa.) Vasemmalla näette kaapin, joka on malli-esimerkki siitä, kuinka ensin tungetaan kaikki sekaisin oleva kaappiin käyttäen sen jokaisen senttimetrin hyväksi ja sitten mietitään a) kuinka kaapin saisi auki, ilman koko komeuden kaatumista varpaille ja b) mitäs sinne taakse tulikaan kiireessä tilkittyä. Oikealla tilanne nyt-kuva muutaman tohotustunnin jälkeen. Mikä ero! Mistä tuo tila tuli?!
Nyt on kankaat taas kaveripiireissään pinottuna. Otin noita hyllylevyjä lisää pois niin sain pinottua laatikoita päällekkäin. Etualalla hyötykäyttö-muoveissa sellaiset kankaat, joista on mielessä valmiina ideat, mitä niistä teen - niin olisivat siinä tyrkyllä odottaen inspiraatiota.

Ylähyllylle sain myös oman pikkuhyllyn maaleille - miettikää, oli vielä aika ennen, kun mun maalit ja muut taidetarvikkeet tarvi yksistään puoli lipastoa! Nyt ne mahtuu yhdelle hyllylle!! Mikä riemuvoitto. On turha, huono ja tarpeeton karsittu, enää vain olennainen jäljellä.
Samaa olennaisuus-karsintaa tein kankaille. Bongasin joukosta paljon sellaisia, mistä en ole kyllä koskaan tekemässä yhtään mitään. Pistin niistä osan lahjoituksena kierrärin käsityö-osastolle, osan laitoin myyntiin. Aikaisemmin olen myynyt mm. isoja sifonkipaloja, pitsejä, Marimekon paloja ja retropuuvilloja. Ihan hyvin menee erikoisemmat ja hyväkuntoiset kankaan kaupaksi, kokeilkaa tekin!

Mitähän sitä seuraavaksi sitten pistäisi ojennukseen? Karsiminen ei ota loppuakseen.

8 kommenttia:

 1. Sinähän oot pistänyt tuulemaan ja hyvältä näyttää, joko nyt saa olla kateellinen? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Ei saa olla kateellinen, ei nyt eikä koskaan, se on pahasta se ;)

   Poista
 2. Ääh, kateeksi pistää tuo siisteys ja muakin nolottaa - siis oman kangaskaappini epäjärjestys;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kateus pois ja oman kaaoksen järjestelyyn vaan! :)

   Poista
 3. Lähtikö tuo sienikangas myyntiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähti ja tosin ehdin myydä ne (3kpl) jo ennen kuin postaus blogiin julkaistavaksi.. :)

   Poista
 4. Kröhöm...
  Huomattavasti kauniimmin on sullottu kuin omani :D

  Minkä merkkisiä/Mitä maaleja muutet käytät kun teet niitä ihania kenkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki sulloaminen on täälläkin kokeiltu, kiva että ovat edes hetken puoliksi kauniisti pakattuna :)

   Maalaan akryylillä, se kestää parhaiten käyttöä! :) Merkillä ei ole väliä, kunhan ei ota mitään höpöhöpö askartelu-akryylimaalia.

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.