perjantai 28. huhtikuuta 2017

Muurarinkorviksia.

Uutta muurarinlangasta! Myönnän, olen ehkä vähän heikkona näihin. Eväti ole se ekologisin lanka, mutta en voi mitään näille herkullisille sävyille ja ihanalle kiillolle.. Nyt täydensin valikoimaani harmaalla ja persikkaisella sävyllä.
Korkkasin uudet sävyt jo. Siinä on kahta hapsua lisää. Tein nuo mustat viime vuoden loppupuoliskolla pikkujouluihin (ks. postaus). Tykkään niistä tosi paljon, mutta nyt keväällä ne tuntuvat niin raskailta ja synkiltä... Tahdoin vähän samaa uutta tilalle, mutta kepeän kevyenä. Persikkaisiin sidoin langalla kaksi "palloa" helmen alle, harmaisiin taas liimasin helmet (korupiikit koukuttavat myös langat isojen helmien sisään) lankojen keskikohdan ympärille.
Jos ei nyt korvan takana luimuileva vappuflunssarutto iskenyt, aion ripustaa nämä vapuksi korviini. On kevyttä ja vähän juhlavaa blingblingiä pääälle. Nuo monikulmaiset lasihelmet pilkahtelevat ihanasti valon osuessa niihin.
Siinä on muurarinlankaa kolmessa pituudessa! Mustat ovat koukuitta 16 cm pitkät, persikkaiset 14 cm ja harmaat "vain" noin 10 cm. Harmaat ovat minulle pituudeltaan sellaiset, että menevät myös hyvin arjessa.

6 kommenttia:

 1. Mulla tuli nyt rakastuminen noihin mustiin korviksiin, aivan huiput <3
  Toivottavasti säästyt flunssalta ja pääset vappua juhlistamaan.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Vau tulipa ihanan näköisiä korviksia. en ole ollenkaan kokeillut tuota lankaa minnekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kokeile, se sopii kyllä moneen projektiin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.