keskiviikko 9. elokuuta 2017

10 ideaa kirjailuun osa 3/3.

Nyt vuorossa Kauneimmat Askartelut -lehden (nro 3/17) innoittaman kirjailuteeman viimeinen osa (ks. 1/3 osassa tauluja ja 2/3 osassa koruja) ja jäljellä on muutamia sekalaisia nostoja lehden kirjailuista!

Ensin vaikka case paperit! Paperiin ja pahviinkin voi kirjoa. Tässä nyt esimerkiksi kirjekuoren ja itse tehdyn vihkosen (ohje ko. lehdessä) kirjailu. Päälle vielä ruusuinen kortti (siihen on lehdessä myös piirroskaavio). Kortin pisteily oli kivaa! Mihin vain kartonkin voi puhkoa reiät ja siihen vain langalla kirjailemaan - eikä tarvitse olla edes kirjailulankaa, hyvin käy myös monenkertainen ompelulanka.
Ja tässä paksulla puuvillalangalla koristeltu lahjarasia. Pisteenä iin päälle kirjailu pakettikortti.
Tai miten olisi kirjailtu kaulus? Tämä on niille, jotka eivät tahdo tehdä peilikuvia. Sievää kuviointia voi tehdä myös epäsymmetrisesti.
Vanhaa neulettakin voi uudistaa villalangoin. Oli se neulepusero tai -takki, sen ilme piristyy varmasti uusilla yksityiskohdilla. Tämä neuletakki oli matkalla paloiksi, koska olkapäillä oli pari ikävän näköistä reikää, mutta nypykoristeluin (eli ranskalaisin solmupistoin) ansiosta reiät sai huomaamatta umpeen ja samalla koko vaatteen ilmekin piristyi! Ajatella, oli silppuriin menossa ja nyt olen pitänyt neuletakkia tosi paljon!
Samalla pelastin vanhan rupuisen tpaidan tekemällä sen rintamukseen kaktus-koristeisen taskun trikoojämäpalasta. Tästä tuli uusi suosikki yöpaitani ja mies virnuilee hulluksi kaktusnaiseksi (vaikka eihän meillä ole edes yhtään kaktusta!).

Tykkää ja seuraa Kauneimmat Askartelut -lehteä myös Facebookissa ja Instagramissa @kauneimmataskartelut 
#kauneimmataskartelut #100uuttakierrätysideaa

4 kommenttia:

  1. Todella kivat ideat. Nämä ideat tulee varmasti käyttöön viimeistään silloin, kun pitää piilotella reikiä tai tahroja vaatteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) totta, vähän kirjailemalla voi samalla fiksata vaatteen :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.