keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Purple.

Virkkasin elämäni ensimmäisen pipon. Itselleni. Oman pään mukaan - kirjaimellisesti. Kokeilin onnistuisiko maalaisjärjellä ilman ohjetta. Pari kertaa piti alku purkaa, jotta lopputulos miellytti.
Pipan kylkeen tein vielä ison kukan somisteeksi. Mietin myös tupsua, mutta päädyin silti kukkaan.
Olen oikein tyytyväinen pipoon, huonomminkin olisi voinut onnistua!
Seuraavaksi voisin kokeilla neulottua pipoa. Uskaltaisinko?
Ja lankana oli Novitan Miami. Ostin alelaarista kolme kerää, kaksi täyttä on vielä jäljellä.
Uuden pipon kanssa sopii yhteen uusi kynsilakka. Kokeilin nyt ekaa kertaa HM:n kynsilakkoja.
Lopputulos yllätti - odotin paljon huonompaa laatua. Kerrankin jotain jossa hinta-laatu-suhde on ihan paikallaan. Ainakin tämän lakan suhteen olen tykännyt sen syvästä sävystä ja pysyvyydestä.
Hyvää violettia keskiviikkoa kaikille!
Ja tervetuloa te uudet tilaajiksi ryhtyneet lukijat!
post signature

7 kommenttia:

 1. Uusi lukija näyttäytyy.

  Liila/violetti on mun ylivoimainen lemppariväri, joten tämä postaus saa minulta 10+! Mä en itse osaa virkata tai neuloa, mutta ei kai se ole koskaan liian myöhäistä oppia.

  Olisiko sulla ideoita mitä voisi tehdä kahdesta topista, joita väriensä vuoksi en käytä koskaan (punainen ja keltainen)? Eli puettavia niistä ei tulisi. Mietin kangaskassia, mutta mulla on niitä jo niin monia.

  VastaaPoista
 2. No mulle on ihan sama tuolle pipolle kato itteäs!!! Sie oot ihan piip kaunis nainen!!! Siis kato tuota kuvaa missä katot kameraan! Oikeesti jäin monttu auki tujottamaan ku olet niin söpö! Kaunis ku mikäki, tsiisus! Mutta joo, pipokin on ihan sairaan hieno. Ihanan värinen ja väri sopii sulle ku nenä päähän. Tee myös lapaset tuohon pipoon tai kaulahuivi noista loppulangoista? Mutta oikeesti olet tosi kaunis, ei mulla muuta :)

  VastaaPoista
 3. oi mie niin rakastan tätä sinun blogia. palaan tänne aina uudelleen ja uudelleen. tulen ihastelemaan ja hakemaan uusia ideoita. tai sitten muistan vanhoja ideoita ja tulen etsimään ne ja tarkistamaan miten tehdä. aivan mahtava sivu.
  toivottavasti et ota liikaa paineita päivittää tätä ja aina keksiä uutta. toivottavasti osaat nauttia tästä. löytää ja jakaa ideoita. uudelleen ja uudelleen ^_^ hyvää syksyä!

  VastaaPoista
 4. Tuo Miami on hyvää lankaa, minulla ollut mustana ja pinkkinä - todella miellyttävää virkata!

  VastaaPoista
 5. Nisha,
  mahtavaa, tervetuloa joukkoon! :) Virkkauksen ja neulomisen opettelu ei koskaan ole liian myöhäistä. Itsekin tässä yritän opetella unohdettuja taitoja. Mitä materiaalia topit ovat, trikoota?Kahdesta topista voisi laukun lisäksi tehdä vaikka tyynyn, huivin tai ne voisi suikaloida ja punoa/virkata/letittää koriksi/matoksi/asusteeksi. Kyllähän ideoita riittää, topeistahan voisi tehdä vaikka mitä! :)

  Anonyymi,
  hui mikä kommentti! :D Tässähän punastuu! Kiitos anonyymi ällistyttävistä sanoista :) Kaulahuivia ajattelin, mutten vielä ole keksinyt millaisen huivin tahtoisin..tai tekisinkö sittenkin jotain muuta..:)

  Pantalaimon,
  kiitos! :) myös sinun kommenttisi saa posket hehkumaan! Kiiressä tietenkin on paineita luoda uutta, mutta kyllä kiirekin aina välillä hellittää, jotta harrastustaan ja jopa elämäntyyliään pääsee sitten toteuttamaan :) Ihanaa syksyä sinulle ja toivottavasti sinäkin nautit ja löydät tulevistakin jutuista kivoja inspiroitumisia :)

  Nafisan,
  niin on, se on tosi mukavan tuntuista :) mullakin on sitä viisi kerää pinkkinä, äiti yllätti ja osti. Vielä en tiedä mitä niistäkin joskus jotain tekisi..

  VastaaPoista
 6. Ihana ja hyvän värinen pipo, kelpais mullekkin! :) Mukava nähdä virkkauksiakin blogissasi.

  Yhdyn myös anonyymin kommenttiin: olet oikeasti todella kaunis ja söpö, usko pois! Ei vaan ole tullut sitä sanottua.:)Ihana nähdä sinusta kuvia blogin kautta.

  - useasti kommentoinut Roosa

  VastaaPoista
 7. Useasti ihana Roosa,
  kiitos kovasti :) ehkä jatkossa uskallan laittaa kuvia sitten useammin näkösälle...ehkä ;D

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.