perjantai 17. toukokuuta 2013

Huomiokengät.

Kesä on vihdoin alkanut näilläkin leveyksillä! Sandaalikelit, tapaamme taas! Kyllähän sitä jo odotettiinkin!
Kun innoissani otin kesäkengät esille, huomasin yhdille kiilasandaaleille tapahtuneen kummia talvilevon aikana. Mitkä liimaläiskät! Pirun halppiskengät, ei voinut luottaa, että liimat olisivat pysyneet piilossa.
Päädyin radikaaliin muutokseen ja pistin pinkkiä päälle. Vähän jännitti. Olikohan tämä nyt viisas idea? Eikä jännitystä lieventänyt yhtään se, että maalin sävykavalkaadi muuttui maalauksen aikana kolmesti!
Lopputulos on kuitenkin sitä mitä hain. Eipähän tartte enää hipelöidä kenkäkauppojen neonväreillä sävytettyjä uusia kenkiä. Toiset niitä kauhistelee, toiset ihastelee.  (Oh no, olenko ollut julkisesti noin ryppäsessä hameessa? Hyihyi, missä olet ollut silitysrauta! Onneksi kalkkilaivankapteenin jalat yhdistettynä neonväriin ovat sokaistaneet vastaantulijoiden katseet, joten hameen rypyistä siis viis!)
Mietin kuitenkin uskaltaako näillä kävellä kaduilla? Hitti vai huti, siinä vasta kysymys. Jos olivat sittenkin jälkimmäistä, tulipahan ainakin astetta hienommat roskienvientikengät. Kai näillä, jos millä saa huomion pois huonostatukkapäivästä tai mustista silmäpusseista.

19 kommenttia:

 1. Nuohan on just hyvät! Muistan neonvärien edellisen tulemisen vielä sen verran hyvin, että en ole ihan vakuuttunut niiden ihanuudesta, mutta noissa kengissä se kyllä toimii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla olen aikaisemmin ollut, mutta näköjään kyllä neonvärit ovat hivuttautuneet mieleen takaisin..kiitos! :)

   Poista
 2. No eikä ole todellakaan huti!

  VastaaPoista
 3. Hitti, neonvärit on hienoinpia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat <3 Pitää muistaa tämä siltä varalta, että löydän kirpalta sopivat kiilakorkosandaalit joissa on ruman väriset kiilat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) saman voi tehdä varmasti myös muillekin korkomalleille :)

   Poista
 5. noi on just paljon hienommat tommosina, kaikilla on niitä "normaalin" värisiä! :D

  VastaaPoista
 6. Paljon paremman näköiset nyt kuin ennen! Todellakin kehtaa käyttää :)

  VastaaPoista
 7. Paljon paremmat nyt kuin ennen! Todellakin siis kehtaa käyttää :) Ja neonvärit on just jees :)

  VastaaPoista
 8. Varmasti huomataan! Mulla on nyt postaus siitä projektista, johon sain sun kenkien maalaamisesta inspiraatiota http://nuukaska.blogspot.fi/2013/05/vanhan-laukun-uusi-ilme-old-bags-new.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja vautsivau kun olikin hieno uusi laukun ilme! :)

   Poista
 9. Ihanan tasaisesti levittäytyi väri eikä jäänyt paksummaksi kerrokseksi rakoihin. Millä oikein värjäsit? Itsellä kankaiset ballerinat odottaa kunnostusta, kangaspinta on mennyt käytössä kamalaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalasin ihan tekstiilimaalilla. Monta kerrosta piti pensselillä sutia tasaisen pinnan saamiseksi :) Akryylimaali toimii kanssa, vaikka vähän vedellä ohennettuna! :)

   Poista
 10. No miksei kehtaa :) Mitä sen on väliä mitä muut ajattelee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä huomio! Se on kyllä kumma, kun aina vain miettii mitähän ne muut ajattelee, vaikka oikeastihan sillä ei pitäisi olla mitään väliä :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.