lauantai 11. toukokuuta 2013

Saapaspötköt.

Aikaisemmin esittelin saappaiden säilytykseen ripustusvinkin (eli nipsuilla roikkumaan), mutta nyt..
..innostuin tekemään minihengareille myös toisen vaihtoehdon: saapaspötköt! Niin kuin perinteiset kenkään tökättävät sanomalehtirullat, mutta vähän kestävämpi ja visuaalisempi kivempi kenkien ryhtiliike.
Idean sain täältä: Honestly...WTF: Boot Stuffers. Tutoriaalissa kangasputkeen pistettiin pohjalle papuja ja täytettiin vanulla. Kumpaakaan ei ollut, joten tein ohuesta vaahtomuovista rullan pahvisen putken ympärille. Kankaaksi valitsin vuosia venyneestä karseasta topista (sain kerran kierrätyskeskuksen tyhjennysmyynnistä ilmaiseksi), joka olikin jo aikansa silppuamista odottanut. Pötköjen yläpäihin lisäsin saappaista pois "vetämistä" varten lenkit. Pompom-pallokoristeet korvasin lankatasseleilla.
Kyllä ovat melko veikeät! Tekisi mieli tehdä parit lisää, mutta sitten tulisi söpöt saappaisen ripustushengarit tarpeettomiksi. Toisaalta, jos pötköjä oli useampi pari, oikeuttaisiko se ostamaan parit saappaat lisää? // Avomies murskasi vahvalla kahden kirjaimen tuomiolla. Ei sitten. Parempi niin.

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.