lauantai 30. toukokuuta 2015

hello!

Vuokra-asuntojen ovipuhelimet ovat rumia. En ainakaan ole vielä nähnyt kivaa ovipuhelinta. Yritin tehdä meidän luurista vähän hauskemman. Jos vaikka hello-puhekupla veisi huomion siitä kuinka hötelössä paikkaa koko hökötys meillä on.
Tässä kuva, kun kupla oli vielä muotoilun ja fiksailun alla. Vääntelin aikani tuollaista paksua metalli"lankaa" mieluisaksi. Lopuksi ripustin sen seinälle siimalla niin se näyttää siltä kuin se roikkuisi ei-missään, vähän kuin leijusi ilmassa koko kupla.

10 kommenttia:

 1. Hauska idea ja se tosiaan näyttää leijuvalta.

  VastaaPoista
 2. A ha ha nice!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
 3. hauska idea! alkaessa lukemaan ja kun kuvat ei puhelimessa näkyneet olin varma sun tarttuneen teippeihin puhelimen piristämiseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) teipit olisivat kyllä olleet hyvin minunlaiseni ratkaisu :D jos en asuisi vuokralla, varmaan teippaisinkin!

   Poista
 4. Hauska idea! Näin myös toisessa blogissa, että oltiin laitettu taulu tai kaappi ovipuhelimen ympärille. Sekin on keino piilottaa se, mikäli häiritsee. Meillä on kerrostaloon tulossa ovipuhelinjärjestelmä vihdoin. On sitä odotettukin! Helpottuu hieman elämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) se onkin kiva idea, jos haluaa sen kokonaan piilottaa :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.