tiistai 17. tammikuuta 2017

Taso kierrättäen.

Nyt tulee ehkä lajiaan hitusen oudot kierrätykset. Mutta huomaako kukaan mitä outoa tässä on? Näyttää jalalliselta pieneltä tarjottimelta, eikö? Ihan normaalia, ei mitään kummallista. Paitsi että..
..siinähän on alla tällaiset! En oikein edes tiedä mistä ne tulivat, sainko jostain? Mitä nämä edes ovat? Jotkut suojat jostain pakkauksesta, huonekalun nurkkasuojat tms? Jemmaan tuli laitettua odottelemaan jotain briljanttia ideaa - ja nyt se tuli!
Yhdistin ne vähälle käytölle viime aikoina jääneeseen liitutaulu-pintaiseen tarjottimeen (ks. postaus tästä). Liimasin Cascon Fix-it-rakennusliimalla, joka oli tarpeeksi silikonimaista jankkia, jotta kova muovi halusi tarttua karheaan puuhun. Liimareuna jäi tietty rumaksi, joten vedin vielä reunaa pitkin tekonahkasuikaleen yhdistämään kappaleet toisiinsa.
Yllättävän jämäkkä taso tuli. Löysi se jo paikkansakin keittiön nurkkatasolta. Se on vähän hankala paikka, kun edessä töröttää vedenkeitin (se on sen verran rumilus, että ei saanut lupaa tulla kuvaan) ja se blokkaa kaiken mitä muuta nurkassa on. Nyt taso korottaa purkkia sen verran, että niihin pääsee paremmin käsiksi. Näyttääkin paremmalta - ja myös tason alle saa jotain pientä piiloon. Sanoisin, että aika win-win-kierrätys.

4 kommenttia:

 1. Nuo jalathan näyttää tosi mageilta. Taas kannatti laittaa talteen :)

  VastaaPoista
 2. Itselle tuli heti mieleen sellainen jalallinen sylitarjotin, jossa voi vaikka viedä toiselle aamupalan sänkyyn. :) Vai onko tuo väli alla niin leveä että siitä mahtuu jalat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä ois, harmi vain et tämän tason alle mahtuisi lähinnä vain käsi :D

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.