torstai 28. syyskuuta 2017

Polymeerista syyspöllö.

Huuhuu! Huomasin, että ruskea Fimo-paketti oli jäänyt auki. Voi kääk. Apua, ehtikö kuivua? Apua, mitä teen siitä äkkiä? Kovaa oli ja kauan sai hinkuttaa ja pyörittää käsissä, että pehmeni. Enemmän murusi leivarille kuin näkkäristä. Mitään pientä tästä ei saa, jätetään siis köntsäksi!
Ja sitten siitä tuli pöllö. Köntsä oli vähän ovaalinmuotoinen ja siitä se idea lähti. Se on vähän nuupahtanut pöllö. Väsynyt tähän sumuiseen syksyyn, talviteloille haikailemassa. Vähän kuin minäkin, edelleen ohi kiitänyttä kesää hiukan kaivaten. No, enää reilut puoli vuotta jäljellä odotusta..
Tulipa myös ensimmäistä kertaa kokeiltua kuinka eri polymeerimassoja voi muovata yhteen. Aikaisemmin olen kokeillut vain Fimoa ja Cernitiä samassa, nyt tähän tuli kolmen kimppaan myös Sinooperin oma joustava askartelumassa (josta juttua lisää tässä postauksessa). Uunissa ei eroa, lopputuloksessa ei eroa. Hyvin sulautuivat yhteen merkistä riippumatta.
Onneksi on torstantai, viikonloppu häämöttää jo nurkan takana. Voisin ottaa pienet unet pöllön tavoin vaikka toisaalta...The Owls Are Not What They Seem (eli jos katsoisikin vähän Twin Peaksia).

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.