sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kengästä sormeen.

Tämä viikko on hyvä päättää sormukseen, joka sattumoisin myös yhdistää viikon postaukset yhteen. Kierrätetystä sormuksesta kustomoituihin tilauskorkkareihin ja värillisistä vöistä tähän "vyösormukseen".
Se miten sormus liittyy kenkiin, selviää hihnan alkuperästä. Nappasin hihnan vanhoista kengistä irti.
Eikun pikaliimaa päihin ja päät yhteen. Helppoa kuin heinänteko - tai niin sitä luulisi, silti sitä onnistuu liimaamaan myös sormensa yhteen. Milloinkohan sitä oppii käyttämään pikaliimaa maltillisesti ja varoen?
Olen tehnyt vyömäisiä sormuksia ennenkin, muun muassa rannekellon hihnasta tehty sormus (yllä) on ollut yksi käytetyistä sormuksistani vuosien ajan. Saa nähdä tuliko uudesta sormuksesta sille haastajaa.

19 kommenttia:

 1. Myytkö koskaan omatekeleitäsi esim meille bloggaaille? Aivan ihania juttuja saat aikaan ja itsellä on peukalo keskellä kämmentä...

  VastaaPoista
 2. (jos ei äskeinen kommentti tullut perille niin toistan), eli myytkö käsitöitäsi eteenpäin esim blogisi kautta? Osaat tehdä ihania juttuja, ja halajan. Itsellä on vaan surkeat taidot käsitöiden suhteen. Ja kärsivällisyys...

  Ann-Marie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ann Marie :) Ennen olen, nykyisin tilaustöinä teen kenkiä. Esim. koruja tai muita asusteita olen tehnyt lähinnä tuttaville. Toki voisin myydä lukijoillekin, jos jokin ostajaa miellyttää :)

   ps. minäkin olen kovin kärsimätön ja surkeita taitoja pystyy kehittämään. Aloita jostain pienestä, nopeasta ja helposta, kyllä siinä oppii aivan varmasti se surkeinkin tekemään jotain ilahduttavaa myös itselle ;)

   Poista
 3. Miten kiva idea! Kekseliästä ja kaunista :)

  VastaaPoista
 4. Kivan näköisiä sormuksia! Hyvä idea jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavia sormuksia! Tosi kiva idea =)

  VastaaPoista
 6. Todella kiva kierrätysidea. Lopputulokset ovat nättejä.

  VastaaPoista
 7. Onpas kiva idea! Pitää ehkä joskus kokeilla itsekin :)

  VastaaPoista
 8. tosi hauska idea :)
  Millon muuten jatkat niitä kotipostauksia ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Postauksiin ei pitänyt suunnitelmien mukaan tulla tälläistä taukoa, mutta kuten aina: suunnitelmat muuttuvat ja kiikarissa on uuden kodin etsiminen. En tiedä haluanko jatkaa vielä home tour-esittelyä mikäli asunto lähitulevaisuudessa vaihtuu..aika sen näyttää! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.