torstai 4. huhtikuuta 2013

Ranneliikkeestä se lähtee.

Huomasin, että rannekorukavalkaadini tarvitsi täydennystä. Tavoitteeksi tuli tehdä parit uudet yksilöt!
Uusi rannekoru nro 1: ohut, yksinkertainen, moneen helposti yhdisteltävä rannekoru. Päistään suljettu pyöreä kuminauha ja vapaasti rillutteleva riipusrykelmä. Helmiä ja minikokoinen risti. Ihanan simppeliä!
Uusi rannekoru nro 2: vähän monimutkaisempi ja näyttävämpi kaveri. Tämä oli mielenkiintoinen oivallus. Aloin ensin virkkaamaan ketjun laitaa pitkin, mutta sitten aloinkin mutkittelemaan ketjuja pitkin.
Tämän melko neutraalin rannekorun yhdistin värikkääseen yläosaan. Se on uusi apinapaitani ja se on niin vinkeä, etteihän siitä voi olla rakastamatta! T-paita HM:stä, huivi on hameenhelmasta (esitelty täällä), kaulakoru on myös itsetehty (esitelty jossain) ja sormus on leluhepan satulasta tehty (esitelty täällä).
Uusi rannekoru nro 3: jotain hilisevää ja kilisevää. Ohuessa ketjussa muutamia riipuksia. Kierrätettyjä (esim. siniset olivat alkujaan korvikset) ja ostettuja (norsu löytyi aikoinaan Tiimarista). Kaiken kruunaa kevyt tasseli. Tämä ketju pääsee huomenna testikäyttöön!

6 kommenttia:

 1. Tuollaisen virkatun voisin huolia itsekin! Tosin värikkäämpänä. Tai miksei vaikka parissakin värissä. Simppeli, mutta kuitenkin jujulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt, kun sanoit niin minuakin alkoi haluttamaan värikäs versio.. :) Kiitos Nelly!

   Poista
 2. Voisiko tosta ketjun virkkaamisesta saada kuvallisen postauksen? ja nättejä noi korut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toiveesi on toteutettu, tutoriaali nähtävillä: http://madambc.blogspot.fi/2013/04/ketjuisia-silmukoita.html

   Poista
 3. Apua! Mä sain samanlaisen norsun kuin tuossa viimeisessä korussa on. Mä sain se joskus 5 vuotiaana seurakunnan päiväkerhossa ja mä oon nyt 14 vuotta:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, sillepä on sitten ehtinyt kertyä ikää! :) Hauskaa, että se on vielä tallessa! Omani ei ole vielä ihan yhtä vanha.

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.