lauantai 10. elokuuta 2013

Juoksulle mars!

Kuinka moni on törmännyt mahtavaan keksintöön nimeltä Spibelt? Se on ihmeellinen apuri! Vyö, joka näyttää pieneltä, mutta silti siihen saa kuntoilun ajaksi kaiken tarvittavan - ja mitä parasta: hölskymättä.
Kokeilin matkia juoksuvyötä ja tehdä oman köpösen version siitä. Eihän se eri materiaaleilla kotitekoisesti toimi yhtä hyvin, mutta aivan tarpeeksi hyvin ollakseen hyödyllinen ja onnistunut viritelmä.
Jumppatrikoita lyhennettäessä jääneestä lahjepalasta tuli itse lokero-osa. Sisälle lisäsin välitaskun keltaisesta lycrasta. Sitten laitoihin kiinni kuminauhaa ja päihin helppo lukkosysteemi. Ompeleminen oli sanonko mistä ja vetskarikin meni vähän vinoon. Menkööt ajattelin, tämä on tee-se-itse-prototyyppi!
Kyllä se puhelimen tai soittovärkin sisälle syö. Ja avaimet. Napakasti pysyy paikallaan, ei muuten heilu!

6 kommenttia:

 1. Nyt löytyi toppahousujen henkseleille uusi käyttötarkoitus! Pikkuinen pussukka kiinni ja sopivan pituinen henkselin pätkä.Voilá! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavasti oivallettu! Eikun henkselit vyötärölle ja kävelylle! :)

   Poista
 2. Ma lainaan aina miehen spibeltia, kun ei ole omaa tultu ostettua. Pitaakin kokeilla jos saisi itse tehtya :) Painaako tuo klipsusysteemi vyotarolla vai huomaatko sita ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä painannut, kuminauha antaa sen verran periksi, ettei se pureudu kiinni lujasti :) klipsun sijaan voi käyttää myös muuta mieleistä, miksei vaikka vyösolkeakin! :)

   Poista
 3. en tiedä johtuuko hienosta oranssista väristä vai mistä, mut must toi sun on paljon hienompi ku alkuperänen :D

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.