torstai 15. elokuuta 2013

Korkkialusta.

Huomaatteko tässä katselukulmassa kenties jotain uutta? Siellä se tuttu Marlon Brando tähyilee, lasiset kynttiläjalatkin ovat vanhat...mutta hei minkäs päällä kynttilät seisovat? Kyllä vain, siellä se on..!
Se on tehty kokonaan skumppa- ja viinipullon korkeista! Keräsin niitä ennen isoon lasipurkkiin, mutta enää ei jaksa. Poiskaan ei raskinnut keräystä heittää, niin pistin ne mieluummin mattoveitsellä viipaleiksi. Korkkimatto-tutoriaalin löytää täältä: créme de la craft: Cork Tile Placemet From Wine Corks.
Tutoriaalissa viipaleet yhdistetään kuumaliimapyssyn avulla, mutta täältä oli liimat loppu. Vaihtoehto b: tavallinen jokapaikan erikeeperi käyttöön. Eivät ne sillä yksistään tahtoneet toisiinsa tarttua, joten liimasin korkit ns. softis-levyn (kaksivärinen, alta punainen ja päältä musta) päälle. Kyllä toimii näinkin!

2 kommenttia:

  1. Hei, tämä pitää näyttää äidille! Äiti on kerännyt korkkeja isoihin lasipurkkeihin jo aika kauan, eikä ole oikein saanut niistä tehtyä paljon mitään. Hauska on tuo epäsäännöllinen kuvio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näytä vain, ehkä äitisikin innostuu tekemään korkeista saman tai jotain muuta :) Kiitos! :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.