perjantai 4. lokakuuta 2013

Uimaan!


Sain pakottavan tarpeen päästä uimahalliin. Se on minulta kovin yllättävää, koska en juurikaan ui. Ja uimapukua en ole omistanut sitten ala-asteen? En millään pitänyt ajatuksesta uida bikinit päällä enää "tässä iässä", joten ostoksille oli mentävä. Huomasin tosin pian, että makuni oli liian kallis. Mahdollisesti lyhyen uinti-innostuksen takia en tahtonut satsata yli 50 euron pukuun, joten palasin kotiin ostoskori tyhjänä. (Kuva: täältä.)
Sitten se iskostui. Miksi en tekisi uimapukua itse? Tee-se-itse-meininki kehiin ja yrittämään nytjaheti.
Eli mitä saadaan, kun yhdistetään narubikinit ja korkeavyötäröiset uimashortit? Selän takaa kulkeva naru pois, väliin kehon verran kaistaletta ja uusi yläosa kiinni alaosaan. Helppoa kuin mikä. Samalla kikalla sitä voisi yhdistää vaikka mitkä erilaiset bikinit yhdeksi osaksi, eikö? Ja tiedättekö mitä? Uimapuku istui tosi hyvin, toimi juuri niinkuin uimapuvun pitääkin toimia. Sitähän voisi mennä toistekin uimahalliin!

8 kommenttia:

 1. Kylläpä kauniin uimapuvun sait aikaan! :)
  Vasta nyt läysin blogisi, mutta näköjään parempi myöhään kuin milloinkaan: ihastuin käsitöihisi heti! Tosella kauniita töitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari :) Kiva, kun löysit tänne, toivottavasti viihdyt ja inspiroidut myös jatkossa! Tervetuloa messiin! :)

   Poista
 2. Mitä kaistaletta tuohon väliin laitoit? :) tekisi mieli itsekkin kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotain uikkarikangasta muistuttavaa, en osaa tarkemmin kyseistä kangasta kuvailla, mistä lie jäänyt tilkkulaariin jämä :)

   Poista
 3. Onnistuisiko sinulta toteuttaa käsityöaiheella kustomoidut tennarit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksei! :) Ajatuksena kuulostaisi mielenkiintoiselta aiheelta! :)

   Poista
  2. Osaisitko vähän kuvailla millaiset kengät tekisit niistä? :)

   Poista
  3. En mielellään kävisi mahdollisista kustomoinneista keskustelua julkisesti, joten jos oikeasti olet kiinnostunut aiheesta niin ota minuun yhteyttä sähköpostitse :) Osoite näkyy sivupalkissa.

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.