keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

DIY + Arvonta: Teippitarha.

Teippitarha lähetti minulle kivan paketin. Sain valita testiin muutamia tuotteita ja minähän valitsin kuin karkkikipolla konsanaan. Kolmet erit mehupillit, kahdet ilmastointiteipit, kolmet washi mt-teipit ja liitutussi.
Päädyin näihin kahteen ilmastointiteippiin. Otin tietoisesti kahden eri valmistajan teippiä. Heti havaitsin näissä kivoja eroja. Sahakuvioinen on matta ja paksumpi, mustavalkoinen taas kiiltävämpi ja "joustavampi". Mielenkiintoista! Sitä ei osannu ajatellakaan, että ilmastointiteipillä voi olla muitakin ominaisuuksia kuin mitä sillä "normijesarilla" on.
Mt-teippien kohdalla tuli todellinen vaikeus valita suosikit! Piti ihan kunnolla miettiä. Ainut minkä tiesin heti, että se oli saatava, on tuo eläinkuvioinen teippi! Ei vitsit kuinka söpö se on on! Se on nimeltään Eläinten soittokunta!
Pitihän teipeillä myös heti kokeilla jotain. Ensin otin vähän tuntumaa. Kokeilin, leikkailin ja makustelin. Tein parit kirjanmerkit. Koristelin tuikkuja (kuten täällä). Teippasin kirkasta pussia pieneksi säläkoriksi. Tein soittokunnan eläimistä kaulaketjuun riipuksen (tuollainen avaimenperämäinen riipus, jonka muovisuojan alle voi vaihtaa kuvat). Aika veikeä!
Sitten tein soittokunnasta myös onnittelukortin. Koristelin kirjekuoren (inspiraatio tästä, jossa myös kuori taiteltiin itse, minä vain teippasin valmiskuoren). Päällystin vihon ja tein vihkoon sisäpuolelle taskun (vähän niinkuin täällä). Koristelin klemmareita. Koristelin lyijykynän.
Ja sitten tein ilmastointiteipistä korvikset. Kyllä! Niin hullulta kuin se kuulostaakin! Mulla on astetta hienompaa jesaria korvissa! Teippain kaksipuolisesti ja leikkasin ns. chevron-kuviona. Reikä ylös ja koukku reikään. En pistänyt korulenkkiä väliin, koska se vain liikuttaisi liikaa kevyttä teippiä ja haluan, että ne eivät viipota vinksinvonksin pienestäkin liikkeestä.
Ja ai niin! Se liitutussi. Ohjeessa vähän kyllä enteiltiin ettei tussia saisi käyttää itsetehdyille liitutauluille. Uhmasin ohjetta ja kokeilin silti. Hyvin toimii ja pyyhkiytyy! Ihan uskomattoman mahtava tuote!
Sokerina pohjalla: Teippitarha tarjoaa myös yhdelle teistä lahjakortin verkkokauppaan! Se olisi 35 euron edestä ihania juttuja valittavissa. Ei käy kateeksi, valikoima on niin valloittavan ihana, että siitä omien suosikkien valitseminen käy jo vaikeaksi.

Arvonnan pelisäännöt:
- Arvonta päättyy tiistaina 14.4. keskiyöllä. Keskiviikon puolella jätetyt osallistumiset diskataan.
- Jokaisella on yksi mahdollisuus osallistua, ei tuplausmahdollisuuksia. Arvonta on avoin kaikille, myös ulkomailla asuville.
Jokainen jättää osallistuessaan sähköpostin, josta hänet tavoittaa. Anonyymit myös keksivät itselleen nimimerkin. Huom: kommenttien valvonta edelleen päällä, osallistumisesi ei tule näkyviin välittömästi vaan julkistan ne viiveellä.
- Voittaja arvotaan keskiviikkona 15.4. Palkintona on 35€ lahjakortti Teippitarhan verkkokauppaan. (HUOM: Voittosummaa ei voi käyttää postikuluihin. Lahjakortti on käytettävä kerralla, erotusta ei voi käyttää myöhemmin. Jos voittaja ostaa suuremmalla summalla, niin hän maksaa vain lahjakorttisummasta ylimenevän osuuden.)
- Ja vastatkaapas vielä sen verran, että mitäs te teippailisitte ensimmäisenä, jos arvonta osuisi kohdalle? Vaihtoehtoisesti voi myös kertoa mitä olette teippailleet, jos jo esim. washiteipit ovat tuttuja juttuja.

100 kommenttia:

  1. Huomaan, että olen hyvin rajoittunut teippailuissani. Viimemmäksi teippailin virpomavitsoja veljenpojan kanssa. Johonkin sellaiseen menisi kyllä seuraavakin teippailu erittäin mielellään!
    Mukaan arvontaan: liputtaja (a) gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kaikenlaista on tullut teippailtua washiteipeillä. Ainakin joulukortteihin kuusikuvioita, hääkutsujen kuoriin vähän koristusta, tuikkuja, jonkun lasikipon joskus, kaikenlaisiin kortteihin koristetta jne.. ihania teippejä! jussila12@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Olen jäänyt ihan koukkuun noihin washi teippeihin mutta tuota kuviollista ilmastointiteippiä ei ole tullut vielä vastaan. Kuten olen tutuilleni mainostanut; kaikkea voi teipata, joten varmasti sitä teippiä tulisi löytymään yhä useammasta kohteesta kotoani, jos voitto sattuu kohdalleni. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähköpostiosoite jäi...eli jos voitto sattuu kohdalle niin: elina_laiho@hotmail.com

      Poista
  4. Ensimmäisenä teippaisin varmaan vaatehuoneen hyllyjen reunat loppuun, mitä ne on odottaneet pitkään, kun teippi loppui kesken :D

    VastaaPoista
  5. Teippaisin yhden lasipurkin värikyniä varten.
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  6. Washiteippi on niin monikäyttöistä. Olemme hyödyntäneet sitä lähinnä erilaisten kuvioiden tekemisessä lahjapakettien päälle, mutta taipuuhan tuo vaikka mihin. Arvonnassa mukana! / jani.koskinen83@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Wau, mukaan ehdottomasti tähänkin!
    Koruja, varsinkin noita korviksia varmaan innolla tekisin:)
    korustamo@live.fi

    VastaaPoista
  8. Ihana arvonta! :) Rakastan kuvioteippejä, ja olenkin ahkerasti askarrellut milloin mitäkin. Olen koristellut huonekaluja ja käyttänyt niitä ihan perinteisesti askartelussa. Seinille saa myös kivasti printtejä kiinni värikkäiden teippien avulla. Jatkossa ajattelin kokeilla myös kynttilöiden ja muiden sisustusesineiden teippailua.

    - Eppu

    VastaaPoista
  9. Teippailisin koristereunukset tylsään peiliin :)
    fee- at happybeetle piste net

    VastaaPoista
  10. Tuunaisin ompelukoneeni ja saumurini vähän pirteimmiksi peleiksi :)
    helunanhelmet@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Oon raidoittanu tavallisen mustan muistikirjan ja samalla teippasin siihen skräppäyspaperista kuvan. Kuva näkyy täällä:
    https://instagram.com/p/yMZPTIjHQt/?taken-by=ainoii
    Tekisin siis lisää noita muistikirjan päällystyksiä ja koruja olisi kiva kokeilla kanssa! :)
    aino.lepisto [at] gmail.com

    VastaaPoista
  12. Hei vau! Olisi yksi IKEAn apupöytä, joka on todella tyhmän valkoinen ;)
    lumikukka_7 at msn.com

    VastaaPoista
  13. Vau, minäkin huokailen ihastuksesta! Teippaisin vanhan pahvisen hattulaatikon uuteen uskoon.

    hienotar@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Olen käyttänyt teippejä viimeksi kertakäyttöastioiden koristeluun synttärijuhlia varten. Myös sisustuksen yksityiskohtia on tullut piristettyä toisinaan teipeillä.
    essi.mitronen@gmail.com

    VastaaPoista
  15. Teippailisin kortteja, nyt keväällä on ihan hirveästi synttäreitä :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  16. Oijoi! Täällähän on toinen toistaan houkuttelevampia arvontoja!
    Viimeksi teippailin seinälle "kehyksiä" valokuvia ja kortteja rajaamaan. Teipit mahdollistavat kyllä vaikka sun mitä! Niillä saa mm. helposti ja edullisesti uutta ilmettä vuokrakämppään, jonka sisustukseen ei muuten ehkä tulisi panostettua..
    -lin
    linntuiätgmailpistecom

    VastaaPoista
  17. Olen haaveillut teipatuista pilttipurkeista,eli niitä teippailisin. Anne
    annelaukkanen09@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Taulun kehykset uudistaisin. Sofia

    chipmunk@hotmail.fi

    VastaaPoista
  19. Olen teippaillut kaikkea mahdollista washiteipeillä, muunmuassa kortteja. Lapsen huoneeseen pitäisin keksiä jotain kivaa teipillä, vaikkapa autorata lattiaan :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Olen käyttänyt viimeksi washiteippiä korttiaskareisiin.

    vinopinopostia@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Ou, ou.. Hmm.. Olen muutamia kivan näköisiä teippejä hamstraillut, mutten oikein raaski niitä käyttää! :D Simppelin lahjapaperin kanssa olen jotain käyttänyt ja joulukorttien kirjekuoria koristellut. Eli simppelisti ollaan menty, mutta ehkä uskaltaisi hiukan revitellä, jos olisi useampaa laatua, niin ei heti loppuisi! :D Ralliruututeippiä pitäisi hankkia poitsun Autot-synttäreitä varten, joten se olisi varmaankin seuraava teippikohde.
    lainenelly AT gmail PISTE com

    VastaaPoista
  22. Vuokrakodin keittiö saisi teippiä ylleen! Nyt on yksi pöydänreuna teippailtu punaisella pilkkuteipillä, mutta kaipaan kyllä lisää väriä vielä. Saattaisivat kirjahyllyn reunatkin ottaa osumaa teippailuissa. (:
    veera.oksanen at hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Mä oon kyllä ihan hurahtanu teippeihin 😀 nyt varmaan ensimmäisenä teippailisin lastenhuoneeseen piristystä.
    T. Mimura / lipsetti(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Mitään en ole koskaan washiteippaillut. olen nähnyt niistä tehtävän esimerkiksi hienoja kortteja. käsittelyyn pääsisi ehkä ensimmäisenä ikean tylsät säilytyspurkit :)

    VastaaPoista
  25. Tuunailisin esikoiseni Vauvan ensimmäinen vuoteni-kirjaa uuteen uskoon jos voittaisin. Lisäksi koristelisin tavallisen säilyketölkin meikkisiveltimien säilytyspaikaksi. =)

    meikki_monsteri@luukku.com

    VastaaPoista
  26. En ole vielä teippaillut, mutta minulla on vanhoja, rumia, eri sarjaa olevia lehtikoteloita, jotka haluaisin päällystää.
    exemplar.inlusio@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Teippailen teippitarhan glitteriteipeillä tuikkuja juhliin. Kirjekuoria on tullut kanssa koristeltua. Heidi
    kyte81@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Rasioita olen teippaillut ja korttiaskartelussa ja paketoinnissa tulee näitä käytettyä :) Jäi tänä pääsiäisenä tekemättä, mutta ens vuonna voisi teippailla munan kuoria :) linahaapalainen (a) gmail.com

    VastaaPoista
  29. Olen teppaillut washiteipeillä mm. peilin kehykset!
    roosahok (a) luukku.com

    VastaaPoista
  30. Minä teippaan mitä vaan. Ehkä nyt teippailisin leikkihuoneen patterit uuteen uskoon. Ne olivat ennen värikkäät raitaiset, mutta kyllästyin. Nyt ne odottavat uusia kuoseja :D
    magdaleena.moilanen@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Teippaisin ensimmäisenä seinälle jonkun kivan kuvion, sitten varmaan teippailisin kukkapurkkeja.. :)

    petra.tammivaara@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Oih, teippailisin varmaan puhelimen kuoret!
    amilda.pajula@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Teippaisin kesäjuhlia varten kerättyihin lasipulloihin koristeraidat, niistä tulee vielä maljakkoja!

    nokonuu ät gmail.com

    VastaaPoista
  34. Ooh, mie teippaisin vaikka ja mitä. Kalenterin uuteen uskoon, kirjanmerkkejä, rumien esineiden uudelleen tuunausta... you just name it 😁, mukana siis

    saarasalamela@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Minulla washiteippejä on mennyt nukkekotiin, ja varmasti myös tulevaisuudessa päätyisi sinne ja kortteihin :)

    minja.kuula@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Tähän mennessä teippejä on tullut käytettyä vain asioiden kiinnittämiseen normiteipin tavoin, mutta ainakin kännykän takakuoren voisin pistää uuteen uskoon! :)
    reetta_greippi ät hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Teippejä olen käyttänyt pienissä pätkissä oppilaille motivointipalkintoina: toimii kivasta ja ehkä jopa paremmin kuin tarrat (helpompi siirtää paperisivuilta toisille). :)
    maipppi (a) gmail.com

    VastaaPoista
  38. Ihana arvonta ja hienoja juttuja olet keksinyt teipeillä tehdä. En ole itse juurikaan päässyt teippailua kokeilemaan, joten se olisi mukavaa. Voisin teipata kukkaruukkuja sekä tylsät vaatekaapit.
    TiiaV
    paha_arkkitehti ( at) hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Teippailisin yhdet kehykset ja kukkapurkkeja.
    merikukka (a)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Washiteippejä on tullut käytettyä vaikka mihin: useimmiten käytän niitä korttiaskartelussa, kosmetiikkaputeleiden erotteluun ja pakasterasioden merkitsemiseen. Viimeksi koristelimme niillä virpomavitsat :)
    ansamaria33(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Hienoin teippaus on siskoni "rautainen" sängynpääty. Itse tuunaisin lasipurkkeja ja askartelisin.
    Inni
    inninenAgmail.com

    VastaaPoista
  42. Lahjapaketteja teippailisin

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  43. En oo koskaan kokeillut, mutta ehdottomasti ensimmäiseksi tekisin tuollaiset korvikset 😊

    mirelle(a)welho.com

    VastaaPoista
  44. Osallistun arvontaan.
    Teipeille löytyisi käyttö ajastaan (nyt sitä ideaa aivoista en puserra).
    hakkinen.riitta@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  45. Teippaisin koristeen päättötyö mappiini.

    vippe.marttila@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Muutama lasipurkki kaipaisi koristelua :) ja kortteja on kiva teippailla

    tusanna_92@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Piristäisin ensiksi postilaatikon (vaan lienevätkö teipit säänkestäviä, sitä en tiedä...) ja uudistaisin vanhat ja kuluneet nokialaiset kreisikumisaappaiksi. magedin(at)gmail.com

    VastaaPoista
  48. Teippaisin kastekannuni uuteen loistoon. T: Maiqqu
    maiqquu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Kortteihin olen käyttänyt teippejä jo rullakaupalla. ;)

    VastaaPoista
  50. Kortteihin olen käyttänyt teippejä jo rullakaupalla! :) santunmaja(at)gmail.com

    VastaaPoista
  51. Wow, mikä arvonta. Varmaan teippaisin ensimmäisenä seinälle koristekuvion. jaanapaak (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  52. Sikamakeita juttuja oot keksiny noista teipeistä, varsinki toi eläinkoru on tosi makee! Mä ostaisin tollasta chevron-kuvioista jesaria, ja teippaisin sillä asioita. Kokeilisin jotain noita sun keksimiä juttuja, ainakin korua, ja teippaisin ehkä kalenterin kuluneen kannen raidalliseks. Ja sit ostaisin kans MT-teippiä ja teippaisin mun työpöydän hyllyn reunan sillä!

    VastaaPoista
  53. Mä teippaisin valonkatkaisijat washi-teipeillä. Oon jo pitkään halunnut kokeilla sitä!
    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Teippailu on tuonut ihan uusia ulottuvuuksia korttien tekoon omalla kohdallani, ja tylsänkin kirjekuoren saa nopeasti kivemman näköiseksi palasella washiteippiä :) Nuo jesari-korvikset on mainiot, taidankin väkästellä vastaavat omasta rullasta!
    May, anemone83@suomi24.fi

    VastaaPoista
  55. Varmaankin lahjapaketteja ja kortteja teippaisin =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  56. vau! olen teippaillut lämpöpatteria, keittiön kaappeja, mikroa, tulitikkuaskeja....mutta tämän postauksen myötä sai kyllä ihan uutta inspistä mitä teippailla! janinarosaj@outlook.com

    VastaaPoista
  57. Varmaan kortteja koristelisin:)
    millimolli111@luukku.com

    VastaaPoista
  58. Kirjeisiin ja paketteihin
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  59. Nuo teipatut kynttilät näyttävät kyllä niin paljon paremmilta kuin koristelemattomat! Jaksaisinkohan teipata koko kynttilävaraston nätimmäksi..? :D Ehkä ottaisin kesän to do-listalle ennen seuraavan syksyn hämärtymistä jos näin kivoja vaihtoehtoja olisi! anskutin@wippies.fi

    VastaaPoista
  60. Vau, ootpa tehnyt kivoja juttuja! Mua alkoi himottaa nuo kuvioilliset ilmastointiteipit, teippailisin taatusti ainakin muistikirjaan kannet. :) annika.levanen@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Teippailisin luultavasti ens alkuun kortteja, yhden lampun ja jääkaapin oveen hippasen piristystä. onninomat@gmail.com

    VastaaPoista
  62. lahjapaketteja ainakin!

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  63. Teippaisin parit kukkaruukut, tekisin jonkun kivan korsitekuvion tms seinälle, koristelisin kaapinovet myös jotenkin kivasti. Myös koiran lelukorin, joka ei tällä hetkellä oikein asetu tuollaisenaan muuhun sisustukseen. Tekisin kaikkia askarteluja myös, totta kai ♥

    stix@hotmail.fi

    VastaaPoista
  64. Ekana teippailisin pöydällä seisovan pahvisen "laskulaatikon" nätimmäksi. Se on jo ehtinyt kulua kulmista, joten teippaus auttaisi muutenkin kuin esteettisesti.
    backinreverieÄgmailÄcom

    VastaaPoista
  65. Teippailisin kortteja ja tyttären kanssa varmasti keksittäisiin vaikka mitä teippailtavaa! Ainakin pomppispupun peti, joka on tulitikkurasia, saisi koristusta ylleen.
    hmm2403(a)gmail.com

    VastaaPoista
  66. Viimeksi tein teipistä lapselle kuusen muotoisen joulukalenterin oveen.
    nkallio@hotmail.com

    VastaaPoista
  67. Teippailisin varmaan aluksi tuikkuja, ja sitten alkaisi armoton netintutkinta, mitä muuta voisi teipata, ja sitten loppuisi teipit, ja pitäisi tilata lisää.. Niin siinä yleensä käy. tiitimylly (a) gmail.com

    VastaaPoista
  68. Käytän washiteippiä esim. kirjeiden koristeluun ja haluaisin kokeilla noiden ilmastointiteippikorujen tekoa.
    ivylilycrafts@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Teippailisin ehkä kortteja, sitä olen tehnyt ennenkin.
    eeva22@hotmail.com

    VastaaPoista
  70. Teippaaminen sisustuksessa ja askartelussa kiinnostaisi :)

    hannavainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  71. Teippitarhan tuotteet ovatkin jo vanhoja tuttuja. Olen teipannut korttien ja muiden askarteluiden lisäksi muun muassa keittiötäni. (Siitä enemmän täällä: http://melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2013/06/minibudjetin-keittioremppa-4-teippi-ja.html).

    Lisää teippejä!

    VastaaPoista
  72. Kortteja teippailisin enimmäkseen näteiksi. Myös nuo korvikset näyttävät niin hienoilta, että jotain samanlaista yrittäisin varmasti räpeltää :)

    pampi@hotmail.fi

    VastaaPoista
  73. Hei! Tässäkin mukana;)
    Teippitarha taisi olla viime syksynä Oulussa Kädentaito messuilla,
    ja ruuhka heidän edessä koko ajan melkoinen. Jos voittaisin, niin
    haluaisin teippailla tuikkuja, säilytyslaatikoita, hyllynreunoja, purkkeja,
    lehtikoteloita... ainaki näin ekaksi! sirpa.tanhua@pp.inet.fi

    VastaaPoista
  74. Minä en ole vielä koskaan teippaillut mitään, mutta alkava kortteja alkaisin varmasti tehtailemaan!
    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  75. Mieluusti mukana arvonnassa. Pringles-purkit ovatkin odottaneet jo jonkin aikaa inspiraatiota ja teippaus olisikin täydellinen vaihtoehto niiden entraamiseen.
    mailia.tanjalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, nimimerkki unohtui äskeisestä, Tanjuska siis Pringles-purkkeja haaveilee teippailevansa😊

      Poista
  76. Varmaan kortteja ja/tai lahjapaketteja :)

    jolannian@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Mä en oo teippejä vielä mihinkään askarteluun käyttänyt, mutta tuo koruidea olisi kyllä sellainen, mitä ensimmäisenä kokeilisin!

    (virve.liimatta(a)gmail.com)

    VastaaPoista
  78. Varmaan ihan ekana teippasin ton maailman tylsimmän, perus valkoisen, Lack-pöydän vähän mukavemman näköiseksi

    minderell-a@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Mä teippailisin ekana jollain hienolla jesarilla kissan kiipeilypuun yläosan putket kiinni toisiinsa. Tai siis on ne jo kiinni toisissaan, mutta ilman teippia sisäkkäin menevät putket kolisee kun nää sankarit puussa riehuu :)

    VastaaPoista
  80. Viimeimmäksi tuli teippailtua nätillä teipillä koristeita kiinni virpomavitsoihin.

    VastaaPoista
  81. Ei taideta laskea kakspuoliteipin käyttöä? :D
    Joulukortteihin käytin glitterteippiä ja töissä reunustin tietokoneen näytön washilla.
    minna.talomaalla at gmail.com

    VastaaPoista
  82. Teippailisin pari kulahtanutta kansiota entistä ehommiksi. Näen jo mielessäni, kuinka siistit niistä tulisi esim. tuolla valko-turkoosilla teipillä!

    Nim. Ämpäripää, johanna_pietila@outlook.com

    VastaaPoista
  83. Tahtoo! Mulla olis vaikka minkälaista purkkia ja purnukkaa ja vihkoa ja ties mitä teippailtavana! :) g7792 at student piste jamk piste fi

    VastaaPoista
  84. Ihan ensimmäiseks teippaisin pari pientä laatikkoa kaikelle pikkusälälle. Ja luulen, että tytär keksis kyllä sen seitsemänkymmentä muutakin tarkoitusta teipeille :)
    metsarusakko@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Korttiaskarteluun ja pieneen tuunailuun käyttäisin. :) anette.bolodin@gmail.com

    VastaaPoista
  86. Tuikkujen teippailut näytti niin hienoilta, että sitä pitäisi ainakin kokeilla! Varmaan myös kaikkea pientä sälää kuten purkkeja ja vihkoja teippikoristaisin.

    VastaaPoista
  87. Käyttäisin teippiä korttien koristeluun ja kaikenlaisten kippojen ja kuppien tuunaukseen :)
    saya
    sayav at hotmail.fi

    VastaaPoista
  88. Noita teippikorviksia pitää kyllä kokeilla! Teipeillä on tehty jo vaikka mitä kivaa, suurimpana työnä näkösuojan teippaus lasioveen. Jossain vaiheessa haluaisin myös kokeilla ruusukesormuksen tekemistä kuvioidusta ilmastointiteipistä.
    riimari123 (ät) gmail.com

    VastaaPoista
  89. Teippaisin matkakirjaani, johon olen laittanut kaikki kivat jutut matkoiltani. Erityisesti reunat pitää teipat. tiinahaavisto at yahoo.com

    VastaaPoista
  90. Kyllä kaikki kouluvihot joutuisivat heti teippivimman uh

    VastaaPoista
  91. Kyllä kouluvihot joutuisivat heti ensimmäiseksi teippivimman uhreiksi! Aivan ihanai teippejä! /allu.lindberg@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Askartelen kortteja joihin nämä teipit olisi ihana lisä! Ennenkin teippaillut :)

    mehukattinen@gmail.com

    VastaaPoista
  93. En ole koskaan käyttänyt kuviollisia teippejä,niitä olisi kiva kokeilla! Voisi koristella koreja,joissa säilytän mm. meikkejä. haidi_92_@hotmail.com

    VastaaPoista
  94. Lahjalaatikon teippailisin.
    annes82(at)yahoo.com
    annes

    VastaaPoista
  95. Mulla olisi menossa pari muovirasian reunaa teipattavaksi. Itseltä löytyy jo ennestään muutama kaverilta saatu rulla, mutta kumma kyllä ovat huenneet hetkessä olemattomiin :D Voisin käyttää uusia teippejä myös seuraavassa projektissani korttien koristeluun.. :)

    t.maybay

    maybay(ät)jippii.fi

    VastaaPoista
  96. Washi-teipit hupenevat yleensä kortteihin tai kalenterin piristämiseen, muita teippejä harvemmin tulee käytettyä kun opiskelijabudjetti ei veny ihan kaikkeen ihanaan mitä tekisi mieli kokeilla! Siksipä onkin aivan ihanaa että bongasin tämän arvonnan, olen mukana osoitteella:
    epona (at) hotmail.fi :)

    VastaaPoista
  97. Mä teippaisin ehdottomasti valkoisen yöpöydän jalkoihin jotain kivaa. Sillä tavalla, että se sopisi hyvin turkoosiin vanhaan lipastooni ja lapsuudesta asti mukana kulkeneeseen yölamppuun. Siihen samaan, minkä valossa äiti mua pienenä imetti :D.

    sitruunaa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  98. Varmaan äidille voisi tehdä äitienpäivälahjaksi korun, ja mummolle kans jotakin kivaa!
    neiti.karsimaton@gmail.com

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.