keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

DIY + Arvonta: Teippitarha.

Teippitarha lähetti minulle kivan paketin. Sain valita testiin muutamia tuotteita ja minähän valitsin kuin karkkikipolla konsanaan. Kolmet erit mehupillit, kahdet ilmastointiteipit, kolmet washi mt-teipit ja liitutussi.
Päädyin näihin kahteen ilmastointiteippiin. Otin tietoisesti kahden eri valmistajan teippiä. Heti havaitsin näissä kivoja eroja. Sahakuvioinen on matta ja paksumpi, mustavalkoinen taas kiiltävämpi ja "joustavampi". Mielenkiintoista! Sitä ei osannu ajatellakaan, että ilmastointiteipillä voi olla muitakin ominaisuuksia kuin mitä sillä "normijesarilla" on.
Mt-teippien kohdalla tuli todellinen vaikeus valita suosikit! Piti ihan kunnolla miettiä. Ainut minkä tiesin heti, että se oli saatava, on tuo eläinkuvioinen teippi! Ei vitsit kuinka söpö se on on! Se on nimeltään Eläinten soittokunta!
Pitihän teipeillä myös heti kokeilla jotain. Ensin otin vähän tuntumaa. Kokeilin, leikkailin ja makustelin. Tein parit kirjanmerkit. Koristelin tuikkuja (kuten täällä). Teippasin kirkasta pussia pieneksi säläkoriksi. Tein soittokunnan eläimistä kaulaketjuun riipuksen (tuollainen avaimenperämäinen riipus, jonka muovisuojan alle voi vaihtaa kuvat). Aika veikeä!
Sitten tein soittokunnasta myös onnittelukortin. Koristelin kirjekuoren (inspiraatio tästä, jossa myös kuori taiteltiin itse, minä vain teippasin valmiskuoren). Päällystin vihon ja tein vihkoon sisäpuolelle taskun (vähän niinkuin täällä). Koristelin klemmareita. Koristelin lyijykynän.
Ja sitten tein ilmastointiteipistä korvikset. Kyllä! Niin hullulta kuin se kuulostaakin! Mulla on astetta hienompaa jesaria korvissa! Teippain kaksipuolisesti ja leikkasin ns. chevron-kuviona. Reikä ylös ja koukku reikään. En pistänyt korulenkkiä väliin, koska se vain liikuttaisi liikaa kevyttä teippiä ja haluan, että ne eivät viipota vinksinvonksin pienestäkin liikkeestä.
Ja ai niin! Se liitutussi. Ohjeessa vähän kyllä enteiltiin ettei tussia saisi käyttää itsetehdyille liitutauluille. Uhmasin ohjetta ja kokeilin silti. Hyvin toimii ja pyyhkiytyy! Ihan uskomattoman mahtava tuote!
Sokerina pohjalla: Teippitarha tarjoaa myös yhdelle teistä lahjakortin verkkokauppaan! Se olisi 35 euron edestä ihania juttuja valittavissa. Ei käy kateeksi, valikoima on niin valloittavan ihana, että siitä omien suosikkien valitseminen käy jo vaikeaksi.

Arvonnan pelisäännöt:
- Arvonta päättyy tiistaina 14.4. keskiyöllä. Keskiviikon puolella jätetyt osallistumiset diskataan.
- Jokaisella on yksi mahdollisuus osallistua, ei tuplausmahdollisuuksia. Arvonta on avoin kaikille, myös ulkomailla asuville.
Jokainen jättää osallistuessaan sähköpostin, josta hänet tavoittaa. Anonyymit myös keksivät itselleen nimimerkin. Huom: kommenttien valvonta edelleen päällä, osallistumisesi ei tule näkyviin välittömästi vaan julkistan ne viiveellä.
- Voittaja arvotaan keskiviikkona 15.4. Palkintona on 35€ lahjakortti Teippitarhan verkkokauppaan. (HUOM: Voittosummaa ei voi käyttää postikuluihin. Lahjakortti on käytettävä kerralla, erotusta ei voi käyttää myöhemmin. Jos voittaja ostaa suuremmalla summalla, niin hän maksaa vain lahjakorttisummasta ylimenevän osuuden.)
- Ja vastatkaapas vielä sen verran, että mitäs te teippailisitte ensimmäisenä, jos arvonta osuisi kohdalle? Vaihtoehtoisesti voi myös kertoa mitä olette teippailleet, jos jo esim. washiteipit ovat tuttuja juttuja.

100 kommenttia:

 1. Huomaan, että olen hyvin rajoittunut teippailuissani. Viimemmäksi teippailin virpomavitsoja veljenpojan kanssa. Johonkin sellaiseen menisi kyllä seuraavakin teippailu erittäin mielellään!
  Mukaan arvontaan: liputtaja (a) gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kaikenlaista on tullut teippailtua washiteipeillä. Ainakin joulukortteihin kuusikuvioita, hääkutsujen kuoriin vähän koristusta, tuikkuja, jonkun lasikipon joskus, kaikenlaisiin kortteihin koristetta jne.. ihania teippejä! jussila12@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olen jäänyt ihan koukkuun noihin washi teippeihin mutta tuota kuviollista ilmastointiteippiä ei ole tullut vielä vastaan. Kuten olen tutuilleni mainostanut; kaikkea voi teipata, joten varmasti sitä teippiä tulisi löytymään yhä useammasta kohteesta kotoani, jos voitto sattuu kohdalleni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköpostiosoite jäi...eli jos voitto sattuu kohdalle niin: elina_laiho@hotmail.com

   Poista
 4. Ensimmäisenä teippaisin varmaan vaatehuoneen hyllyjen reunat loppuun, mitä ne on odottaneet pitkään, kun teippi loppui kesken :D

  VastaaPoista
 5. Teippaisin yhden lasipurkin värikyniä varten.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Washiteippi on niin monikäyttöistä. Olemme hyödyntäneet sitä lähinnä erilaisten kuvioiden tekemisessä lahjapakettien päälle, mutta taipuuhan tuo vaikka mihin. Arvonnassa mukana! / jani.koskinen83@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Wau, mukaan ehdottomasti tähänkin!
  Koruja, varsinkin noita korviksia varmaan innolla tekisin:)
  korustamo@live.fi

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta! :) Rakastan kuvioteippejä, ja olenkin ahkerasti askarrellut milloin mitäkin. Olen koristellut huonekaluja ja käyttänyt niitä ihan perinteisesti askartelussa. Seinille saa myös kivasti printtejä kiinni värikkäiden teippien avulla. Jatkossa ajattelin kokeilla myös kynttilöiden ja muiden sisustusesineiden teippailua.

  - Eppu

  VastaaPoista
 9. Teippailisin koristereunukset tylsään peiliin :)
  fee- at happybeetle piste net

  VastaaPoista
 10. Tuunaisin ompelukoneeni ja saumurini vähän pirteimmiksi peleiksi :)
  helunanhelmet@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Oon raidoittanu tavallisen mustan muistikirjan ja samalla teippasin siihen skräppäyspaperista kuvan. Kuva näkyy täällä:
  https://instagram.com/p/yMZPTIjHQt/?taken-by=ainoii
  Tekisin siis lisää noita muistikirjan päällystyksiä ja koruja olisi kiva kokeilla kanssa! :)
  aino.lepisto [at] gmail.com

  VastaaPoista
 12. Hei vau! Olisi yksi IKEAn apupöytä, joka on todella tyhmän valkoinen ;)
  lumikukka_7 at msn.com

  VastaaPoista
 13. Vau, minäkin huokailen ihastuksesta! Teippaisin vanhan pahvisen hattulaatikon uuteen uskoon.

  hienotar@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Olen käyttänyt teippejä viimeksi kertakäyttöastioiden koristeluun synttärijuhlia varten. Myös sisustuksen yksityiskohtia on tullut piristettyä toisinaan teipeillä.
  essi.mitronen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Teippailisin kortteja, nyt keväällä on ihan hirveästi synttäreitä :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 16. Oijoi! Täällähän on toinen toistaan houkuttelevampia arvontoja!
  Viimeksi teippailin seinälle "kehyksiä" valokuvia ja kortteja rajaamaan. Teipit mahdollistavat kyllä vaikka sun mitä! Niillä saa mm. helposti ja edullisesti uutta ilmettä vuokrakämppään, jonka sisustukseen ei muuten ehkä tulisi panostettua..
  -lin
  linntuiätgmailpistecom

  VastaaPoista
 17. Olen haaveillut teipatuista pilttipurkeista,eli niitä teippailisin. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Taulun kehykset uudistaisin. Sofia

  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 19. Olen teippaillut kaikkea mahdollista washiteipeillä, muunmuassa kortteja. Lapsen huoneeseen pitäisin keksiä jotain kivaa teipillä, vaikkapa autorata lattiaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Olen käyttänyt viimeksi washiteippiä korttiaskareisiin.

  vinopinopostia@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Ou, ou.. Hmm.. Olen muutamia kivan näköisiä teippejä hamstraillut, mutten oikein raaski niitä käyttää! :D Simppelin lahjapaperin kanssa olen jotain käyttänyt ja joulukorttien kirjekuoria koristellut. Eli simppelisti ollaan menty, mutta ehkä uskaltaisi hiukan revitellä, jos olisi useampaa laatua, niin ei heti loppuisi! :D Ralliruututeippiä pitäisi hankkia poitsun Autot-synttäreitä varten, joten se olisi varmaankin seuraava teippikohde.
  lainenelly AT gmail PISTE com

  VastaaPoista
 22. Vuokrakodin keittiö saisi teippiä ylleen! Nyt on yksi pöydänreuna teippailtu punaisella pilkkuteipillä, mutta kaipaan kyllä lisää väriä vielä. Saattaisivat kirjahyllyn reunatkin ottaa osumaa teippailuissa. (:
  veera.oksanen at hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Mä oon kyllä ihan hurahtanu teippeihin 😀 nyt varmaan ensimmäisenä teippailisin lastenhuoneeseen piristystä.
  T. Mimura / lipsetti(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Mitään en ole koskaan washiteippaillut. olen nähnyt niistä tehtävän esimerkiksi hienoja kortteja. käsittelyyn pääsisi ehkä ensimmäisenä ikean tylsät säilytyspurkit :)

  VastaaPoista
 25. Tuunailisin esikoiseni Vauvan ensimmäinen vuoteni-kirjaa uuteen uskoon jos voittaisin. Lisäksi koristelisin tavallisen säilyketölkin meikkisiveltimien säilytyspaikaksi. =)

  meikki_monsteri@luukku.com

  VastaaPoista
 26. En ole vielä teippaillut, mutta minulla on vanhoja, rumia, eri sarjaa olevia lehtikoteloita, jotka haluaisin päällystää.
  exemplar.inlusio@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Teippailen teippitarhan glitteriteipeillä tuikkuja juhliin. Kirjekuoria on tullut kanssa koristeltua. Heidi
  kyte81@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Rasioita olen teippaillut ja korttiaskartelussa ja paketoinnissa tulee näitä käytettyä :) Jäi tänä pääsiäisenä tekemättä, mutta ens vuonna voisi teippailla munan kuoria :) linahaapalainen (a) gmail.com

  VastaaPoista
 29. Olen teppaillut washiteipeillä mm. peilin kehykset!
  roosahok (a) luukku.com

  VastaaPoista
 30. Minä teippaan mitä vaan. Ehkä nyt teippailisin leikkihuoneen patterit uuteen uskoon. Ne olivat ennen värikkäät raitaiset, mutta kyllästyin. Nyt ne odottavat uusia kuoseja :D
  magdaleena.moilanen@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Teippaisin ensimmäisenä seinälle jonkun kivan kuvion, sitten varmaan teippailisin kukkapurkkeja.. :)

  petra.tammivaara@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Oih, teippailisin varmaan puhelimen kuoret!
  amilda.pajula@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Teippaisin kesäjuhlia varten kerättyihin lasipulloihin koristeraidat, niistä tulee vielä maljakkoja!

  nokonuu ät gmail.com

  VastaaPoista
 34. Ooh, mie teippaisin vaikka ja mitä. Kalenterin uuteen uskoon, kirjanmerkkejä, rumien esineiden uudelleen tuunausta... you just name it 😁, mukana siis

  saarasalamela@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Minulla washiteippejä on mennyt nukkekotiin, ja varmasti myös tulevaisuudessa päätyisi sinne ja kortteihin :)

  minja.kuula@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Tähän mennessä teippejä on tullut käytettyä vain asioiden kiinnittämiseen normiteipin tavoin, mutta ainakin kännykän takakuoren voisin pistää uuteen uskoon! :)
  reetta_greippi ät hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Teippejä olen käyttänyt pienissä pätkissä oppilaille motivointipalkintoina: toimii kivasta ja ehkä jopa paremmin kuin tarrat (helpompi siirtää paperisivuilta toisille). :)
  maipppi (a) gmail.com

  VastaaPoista
 38. Ihana arvonta ja hienoja juttuja olet keksinyt teipeillä tehdä. En ole itse juurikaan päässyt teippailua kokeilemaan, joten se olisi mukavaa. Voisin teipata kukkaruukkuja sekä tylsät vaatekaapit.
  TiiaV
  paha_arkkitehti ( at) hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Teippailisin yhdet kehykset ja kukkapurkkeja.
  merikukka (a)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Washiteippejä on tullut käytettyä vaikka mihin: useimmiten käytän niitä korttiaskartelussa, kosmetiikkaputeleiden erotteluun ja pakasterasioden merkitsemiseen. Viimeksi koristelimme niillä virpomavitsat :)
  ansamaria33(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Hienoin teippaus on siskoni "rautainen" sängynpääty. Itse tuunaisin lasipurkkeja ja askartelisin.
  Inni
  inninenAgmail.com

  VastaaPoista
 42. Lahjapaketteja teippailisin

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 43. En oo koskaan kokeillut, mutta ehdottomasti ensimmäiseksi tekisin tuollaiset korvikset 😊

  mirelle(a)welho.com

  VastaaPoista
 44. Osallistun arvontaan.
  Teipeille löytyisi käyttö ajastaan (nyt sitä ideaa aivoista en puserra).
  hakkinen.riitta@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 45. Teippaisin koristeen päättötyö mappiini.

  vippe.marttila@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Muutama lasipurkki kaipaisi koristelua :) ja kortteja on kiva teippailla

  tusanna_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Piristäisin ensiksi postilaatikon (vaan lienevätkö teipit säänkestäviä, sitä en tiedä...) ja uudistaisin vanhat ja kuluneet nokialaiset kreisikumisaappaiksi. magedin(at)gmail.com

  VastaaPoista
 48. Teippaisin kastekannuni uuteen loistoon. T: Maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 49. Kortteihin olen käyttänyt teippejä jo rullakaupalla. ;)

  VastaaPoista
 50. Kortteihin olen käyttänyt teippejä jo rullakaupalla! :) santunmaja(at)gmail.com

  VastaaPoista
 51. Wow, mikä arvonta. Varmaan teippaisin ensimmäisenä seinälle koristekuvion. jaanapaak (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Sikamakeita juttuja oot keksiny noista teipeistä, varsinki toi eläinkoru on tosi makee! Mä ostaisin tollasta chevron-kuvioista jesaria, ja teippaisin sillä asioita. Kokeilisin jotain noita sun keksimiä juttuja, ainakin korua, ja teippaisin ehkä kalenterin kuluneen kannen raidalliseks. Ja sit ostaisin kans MT-teippiä ja teippaisin mun työpöydän hyllyn reunan sillä!

  VastaaPoista
 53. Mä teippaisin valonkatkaisijat washi-teipeillä. Oon jo pitkään halunnut kokeilla sitä!
  lankatarina@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Teippailu on tuonut ihan uusia ulottuvuuksia korttien tekoon omalla kohdallani, ja tylsänkin kirjekuoren saa nopeasti kivemman näköiseksi palasella washiteippiä :) Nuo jesari-korvikset on mainiot, taidankin väkästellä vastaavat omasta rullasta!
  May, anemone83@suomi24.fi

  VastaaPoista
 55. Varmaankin lahjapaketteja ja kortteja teippaisin =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 56. vau! olen teippaillut lämpöpatteria, keittiön kaappeja, mikroa, tulitikkuaskeja....mutta tämän postauksen myötä sai kyllä ihan uutta inspistä mitä teippailla! janinarosaj@outlook.com

  VastaaPoista
 57. Varmaan kortteja koristelisin:)
  millimolli111@luukku.com

  VastaaPoista
 58. Kirjeisiin ja paketteihin
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 59. Nuo teipatut kynttilät näyttävät kyllä niin paljon paremmilta kuin koristelemattomat! Jaksaisinkohan teipata koko kynttilävaraston nätimmäksi..? :D Ehkä ottaisin kesän to do-listalle ennen seuraavan syksyn hämärtymistä jos näin kivoja vaihtoehtoja olisi! anskutin@wippies.fi

  VastaaPoista
 60. Vau, ootpa tehnyt kivoja juttuja! Mua alkoi himottaa nuo kuvioilliset ilmastointiteipit, teippailisin taatusti ainakin muistikirjaan kannet. :) annika.levanen@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Teippailisin luultavasti ens alkuun kortteja, yhden lampun ja jääkaapin oveen hippasen piristystä. onninomat@gmail.com

  VastaaPoista
 62. lahjapaketteja ainakin!

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Teippaisin parit kukkaruukut, tekisin jonkun kivan korsitekuvion tms seinälle, koristelisin kaapinovet myös jotenkin kivasti. Myös koiran lelukorin, joka ei tällä hetkellä oikein asetu tuollaisenaan muuhun sisustukseen. Tekisin kaikkia askarteluja myös, totta kai ♥

  stix@hotmail.fi

  VastaaPoista
 64. Ekana teippailisin pöydällä seisovan pahvisen "laskulaatikon" nätimmäksi. Se on jo ehtinyt kulua kulmista, joten teippaus auttaisi muutenkin kuin esteettisesti.
  backinreverieÄgmailÄcom

  VastaaPoista
 65. Teippailisin kortteja ja tyttären kanssa varmasti keksittäisiin vaikka mitä teippailtavaa! Ainakin pomppispupun peti, joka on tulitikkurasia, saisi koristusta ylleen.
  hmm2403(a)gmail.com

  VastaaPoista
 66. Viimeksi tein teipistä lapselle kuusen muotoisen joulukalenterin oveen.
  nkallio@hotmail.com

  VastaaPoista
 67. Teippailisin varmaan aluksi tuikkuja, ja sitten alkaisi armoton netintutkinta, mitä muuta voisi teipata, ja sitten loppuisi teipit, ja pitäisi tilata lisää.. Niin siinä yleensä käy. tiitimylly (a) gmail.com

  VastaaPoista
 68. Käytän washiteippiä esim. kirjeiden koristeluun ja haluaisin kokeilla noiden ilmastointiteippikorujen tekoa.
  ivylilycrafts@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Teippailisin ehkä kortteja, sitä olen tehnyt ennenkin.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Teippaaminen sisustuksessa ja askartelussa kiinnostaisi :)

  hannavainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Teippitarhan tuotteet ovatkin jo vanhoja tuttuja. Olen teipannut korttien ja muiden askarteluiden lisäksi muun muassa keittiötäni. (Siitä enemmän täällä: http://melkeinkuinuusi.blogspot.fi/2013/06/minibudjetin-keittioremppa-4-teippi-ja.html).

  Lisää teippejä!

  VastaaPoista
 72. Kortteja teippailisin enimmäkseen näteiksi. Myös nuo korvikset näyttävät niin hienoilta, että jotain samanlaista yrittäisin varmasti räpeltää :)

  pampi@hotmail.fi

  VastaaPoista
 73. Hei! Tässäkin mukana;)
  Teippitarha taisi olla viime syksynä Oulussa Kädentaito messuilla,
  ja ruuhka heidän edessä koko ajan melkoinen. Jos voittaisin, niin
  haluaisin teippailla tuikkuja, säilytyslaatikoita, hyllynreunoja, purkkeja,
  lehtikoteloita... ainaki näin ekaksi! sirpa.tanhua@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 74. Minä en ole vielä koskaan teippaillut mitään, mutta alkava kortteja alkaisin varmasti tehtailemaan!
  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 75. Mieluusti mukana arvonnassa. Pringles-purkit ovatkin odottaneet jo jonkin aikaa inspiraatiota ja teippaus olisikin täydellinen vaihtoehto niiden entraamiseen.
  mailia.tanjalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, nimimerkki unohtui äskeisestä, Tanjuska siis Pringles-purkkeja haaveilee teippailevansa😊

   Poista
 76. Varmaan kortteja ja/tai lahjapaketteja :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Mä en oo teippejä vielä mihinkään askarteluun käyttänyt, mutta tuo koruidea olisi kyllä sellainen, mitä ensimmäisenä kokeilisin!

  (virve.liimatta(a)gmail.com)

  VastaaPoista
 78. Varmaan ihan ekana teippasin ton maailman tylsimmän, perus valkoisen, Lack-pöydän vähän mukavemman näköiseksi

  minderell-a@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Mä teippailisin ekana jollain hienolla jesarilla kissan kiipeilypuun yläosan putket kiinni toisiinsa. Tai siis on ne jo kiinni toisissaan, mutta ilman teippia sisäkkäin menevät putket kolisee kun nää sankarit puussa riehuu :)

  VastaaPoista
 80. Viimeimmäksi tuli teippailtua nätillä teipillä koristeita kiinni virpomavitsoihin.

  VastaaPoista
 81. Ei taideta laskea kakspuoliteipin käyttöä? :D
  Joulukortteihin käytin glitterteippiä ja töissä reunustin tietokoneen näytön washilla.
  minna.talomaalla at gmail.com

  VastaaPoista
 82. Teippailisin pari kulahtanutta kansiota entistä ehommiksi. Näen jo mielessäni, kuinka siistit niistä tulisi esim. tuolla valko-turkoosilla teipillä!

  Nim. Ämpäripää, johanna_pietila@outlook.com

  VastaaPoista
 83. Tahtoo! Mulla olis vaikka minkälaista purkkia ja purnukkaa ja vihkoa ja ties mitä teippailtavana! :) g7792 at student piste jamk piste fi

  VastaaPoista
 84. Ihan ensimmäiseks teippaisin pari pientä laatikkoa kaikelle pikkusälälle. Ja luulen, että tytär keksis kyllä sen seitsemänkymmentä muutakin tarkoitusta teipeille :)
  metsarusakko@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Korttiaskarteluun ja pieneen tuunailuun käyttäisin. :) anette.bolodin@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Tuikkujen teippailut näytti niin hienoilta, että sitä pitäisi ainakin kokeilla! Varmaan myös kaikkea pientä sälää kuten purkkeja ja vihkoja teippikoristaisin.

  VastaaPoista
 87. Käyttäisin teippiä korttien koristeluun ja kaikenlaisten kippojen ja kuppien tuunaukseen :)
  saya
  sayav at hotmail.fi

  VastaaPoista
 88. Noita teippikorviksia pitää kyllä kokeilla! Teipeillä on tehty jo vaikka mitä kivaa, suurimpana työnä näkösuojan teippaus lasioveen. Jossain vaiheessa haluaisin myös kokeilla ruusukesormuksen tekemistä kuvioidusta ilmastointiteipistä.
  riimari123 (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 89. Teippaisin matkakirjaani, johon olen laittanut kaikki kivat jutut matkoiltani. Erityisesti reunat pitää teipat. tiinahaavisto at yahoo.com

  VastaaPoista
 90. Kyllä kaikki kouluvihot joutuisivat heti teippivimman uh

  VastaaPoista
 91. Kyllä kouluvihot joutuisivat heti ensimmäiseksi teippivimman uhreiksi! Aivan ihanai teippejä! /allu.lindberg@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Askartelen kortteja joihin nämä teipit olisi ihana lisä! Ennenkin teippaillut :)

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 93. En ole koskaan käyttänyt kuviollisia teippejä,niitä olisi kiva kokeilla! Voisi koristella koreja,joissa säilytän mm. meikkejä. haidi_92_@hotmail.com

  VastaaPoista
 94. Lahjalaatikon teippailisin.
  annes82(at)yahoo.com
  annes

  VastaaPoista
 95. Mulla olisi menossa pari muovirasian reunaa teipattavaksi. Itseltä löytyy jo ennestään muutama kaverilta saatu rulla, mutta kumma kyllä ovat huenneet hetkessä olemattomiin :D Voisin käyttää uusia teippejä myös seuraavassa projektissani korttien koristeluun.. :)

  t.maybay

  maybay(ät)jippii.fi

  VastaaPoista
 96. Washi-teipit hupenevat yleensä kortteihin tai kalenterin piristämiseen, muita teippejä harvemmin tulee käytettyä kun opiskelijabudjetti ei veny ihan kaikkeen ihanaan mitä tekisi mieli kokeilla! Siksipä onkin aivan ihanaa että bongasin tämän arvonnan, olen mukana osoitteella:
  epona (at) hotmail.fi :)

  VastaaPoista
 97. Mä teippaisin ehdottomasti valkoisen yöpöydän jalkoihin jotain kivaa. Sillä tavalla, että se sopisi hyvin turkoosiin vanhaan lipastooni ja lapsuudesta asti mukana kulkeneeseen yölamppuun. Siihen samaan, minkä valossa äiti mua pienenä imetti :D.

  sitruunaa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 98. Varmaan äidille voisi tehdä äitienpäivälahjaksi korun, ja mummolle kans jotakin kivaa!
  neiti.karsimaton@gmail.com

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.