sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Taitaen tehty.

Eilen oli juhlaviikon grandefinale, kirjan julkistamisjuhlat (ja niistämyöhemmin lisää). Juhlissa oli mm. sponsoreiden tarjoamat lahjapussukat juhlaväelle (myös niistä myöhemmin lisää). Yksi mikä oli myös lahjapussukassa, on myös teille.
Kyseessä on Taitaentehty – Kotimaisten kädentaitajien verkkokauppa, josta saa lähes monenkymmenen suomalaisen käsityöläisen ja suunnittelijan tuotteita. Valikoimassa on mm. koruja, sisustustuotteita, paperitavaraa..

Ja nyt Taitaentehty tarjoaa myös teille mahdollisuuden tutustua verkkokaupan tarjontaan hyvällä tarjouksella. Saat 10 % alennuksen ostoksistasi, kun yhdistät tilaukseesi alekoodin "madambc".

Tarjous on voimassa kaikille Madam B.C:n lukijoille 12.4.-4.5.2015. Kivoja shoppailuja, verkkokaupastahan voi bongata sopivasti vaikka kivan äitienpäivälahjan.
Kuvat Taitaentehty-verkkokaupasta.
Olispa mulla hyvä syy, jolla hemmotella itseäni. Paha paikka sortua katsomaan nettikaupan korut-kategoriaa. Ihana Pia Åkerblomin Kissa-sormus, Valient jewelleryn Liidokki-hopeakorut tai Nouseva Myrskyn Pihka-korvikset! AWWW, mitä ihanuuksia. Kuolaan. Pakko pistää netti poikki, jotta en sorru houkutuksiin.

Ps. Taitaentehdyllä on myös oma blogi. Sieltä voi käydä lukaisemassa esimerkiksi antamani haastattelun.

7 kommenttia:

 1. Kivaa, kävinkin jo sivustolla ja tilasin korvakorut!

  VastaaPoista
 2. Nättejä koruja.
  P.S.
  Löysin Pinterestistä kutistmuovista tehdyt lennokkikorvikset, jollaiset tein itsekin.
  Näin vinkiksi meille, joiden kukkaro on köykäisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varmaan nähnyt samat/samanlaiset :) varmasti hyvä tee-se-itse-versio :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.