sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ja kirjat saivat..

Kirjan julkkarijuhlat on juhlittu, huomenna koittaa jälleen palautuminen juhlimisesta arkeen. Onneksi voi vielä hetken nauttia ja fiilistellä eilistä ennen kuin purkaa kameran saldon kunnolla koneelle. Juhlista vielä siis myöhemmin lisää. Ennen sitä, tässä tulokset kirja-arvontaan. Jaossa oli kaksi kappaletta Itte tein ja kierrätin-kirjaani. Uudet omistajat on arvottu ja arvonnan voittivat Minna ja Veera! Paljon onnea!
Voittajiin on otettu yhteyttä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Muistutan, että juhlaviikon muut arvonnat ovat vielä auki! Hophop osallistumaan, mukavia palkintoja jaossa! Crafters / Anna-Mari West / Teippitarha / Method / Casco - näistä ensimmäiseksi mainittu sulkeutuu vielä tänään keskiyöllä.

Te, jotka ette kirjaa voittaneet, klikatkaa oma kappale mieluisasta verkkokaupasta (valitse tästä). Mainitsen vielä tässä vaiheessa uudelleen selvyyden vuoksi, että kirjaa myydään tarvehankintana - sitä ei siis olla painettu suurta määrää etukäteen kivijalkakauppoihin kuskattavaksi, vaan sitä painetaan ekologisemmin kysynnän mukaan. Mieti, kun klikkaat kirjan verkkokaupassa ostoskoriin, kirja painetaan juuri sinulle. Ja saat sen suoraan kotiin toimitettuna. Helppoa, eikö?

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.