maanantai 13. huhtikuuta 2015

Teippitarha osa 2.

Viime viikolla avautui Teippitarha-arvonta. Siinä alussa mainitsin, että sain testipakettiini valita myös parit pillit mukaan. Valitsin nämä kolme ja totesin, että onko edes mahdollista olla näin iloinen m e h u p i l l e i s t ä ? Miettikää, nuo mehupillit ovat luontoystävällisiä, ne voi pistää biojätteisiin! Ajatella. Toisekseen: koivukuvioinen mehupilli! Olen tohkeissani!
Tiesin heti, että koivukuvioiset eivät kyllä pääse juomalasiin törrölleen vaan teen niistä jotain. Ensin tein tämän hökötyksen. Onko se nyt kota, puolitimantti, kehikko vai mikä? Ehkä joku pöydälle laskeutunut himmelin sukulainen? Alimpiin "rakenteisiin" pujotin vanhaa kuulokkeiden piuhaa niin kehikko jämäköityi. Pysyy pystyssä sekä kallellaan. Inspiraatiota tähän sisustuspilkkeeseen sain tästä: Transient Expression.
Nyt se on olohuoneessa etsiskellyt paikkaansa. On ollut kukan, koriste-esineen, kipon ja vaikka minkä yllä. Se näyttää kaiken kanssa yhdisteltynä kivalta! / Taustalla simppeli teippi-taulu, sekin Teippitarhan tarjoamasta mt-teipistä.
Sitten tuumin: korut! Kyllä voi mehupilleistä tehdä koruja. Mittaa vain sopivan pituuden ja pistää korviskoukut päihin. Vähän joutui yläreunoja runttaamaan, jotta sai korulenkit vastakkaisista laidoista läpi (jos olisi pujottanut vain yhdelle laidalle eikä läpi, pilli olisi roikkunut korvassa vinossa eikä pystysuorassa).

Ja koska kyseessä on paperipilli, lakkasin pinnan kahteen otteeseen. Tuli kivaa kiiltoa ja kestävyyttä sateeseen.
Kokeilin myös vähän vaikeampaa statement-kaulakorua. Viistot päät ja putkien pisto metalliketjuun. Ketjun muotoilu, pillien lakkaus ja ketjun lisääminen. Tästä tuli tosi hauska! Kevyt, näyttävä ja sopivalla tavalla omituinen. Settinä korvisten kanssa ehkä vähän liikaa, mutta erikseen pidettävinä toimivat hyvin.
Ja lopuksi vielä tarjottimen teippaus pisteeksi iin päälle. Ostin sen joskus viime vuonna kirpulta. Se odotti spraymaalausta, mutta pistinkin mustaa kontaktimuovia päälle ja siistin reunat mt-teipillä.

Joko nousi inspiraatio tehdä teipeistä ja pilleistä vaikka ja mitä kivaa? Ks. myös aikaisemmat Teippitarhan inspiroimat testiteippailut ja osallistu Teippitarhan verkkokaupan 35euron arvontaan, jos et vielä ole sitä tehnyt. Arvonta sulkeutuu huomenna 14. huhtikuuta. Vielä ehtii arvontaan mukaan!

EDIT // Täällä myös toinen korvakorupari mehupilleistä.

4 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.