perjantai 10. huhtikuuta 2015

Arvonta: Casco ja Erikeeper.

Jälleen uusi aamu, uusi arvonta! Nyt vasta paketti on. Sen tarjoaa casco yhdessä Erikeeperin kanssa. Se on pönikkä täynnä erilaisia liimoja! Ilman liimoja askartelu on usein..ankeaa ja sanoisinko jopa toivotonta.
Ja mitä laatikosta löytyy? Kuumaliimapistooli ja liimapatruunoita, "Kierrätä ja Tuunaa Liimalla"-ohjeita, Express Gel-valumaton pikaliiman, Exspress Lim-pikaliiman, LiquiSole-kosteuskovettuvan kumiliiman, RX Aqua-erikoisliiman paperille, "normi" paperiliiman ja ison Erikeeperin yleisliiman. Aika paketti!

Tutustu cascon erilaisiin liimoihin täällä (kuinka kattava valikoima, jokaiseen käyttöön löytyy omansa!).

On muuten tuo sanko saumalaastilaatikko, joka on jäänyt ylimääräiseksi pakkaustavan muututtua. Ei ole siis teetetty erikseen, vaan on mukavasti laitettu kiertoon ja uusiokäyttöön! Toivottavasti myös arvonnan voittaja tulee ottamaan lootan käyttöön, siinähän voi säilyttää ihan mitä vain pientavaraa.
Casco tarjosi myös vapauden valita itselleni kolme liimaa testiin. Valitsin sellaiset, joita en ole ennen käyttänyt ja joille voisi olla hyvinkin tarvetta. Valitsin LiquiSole-kumiliiman (myös arvontapaketissa!), Fix-It-asennusliiman ja ExpressGlas-lasiliiman. Kaikki erilaisia. Odotukset ovat kovat.
Testi yksi: ExpressGlas - "Lasiliima on auringonvalon vaikutuksesta kovettuva liima. Liimaa paitsi lasia, myös lasia muita materiaaleja vasten." Sopivasti menikin rikki aikaisemmin kartiolasini. Sen verran säpäleiksi meni, että eihän sitä korjattunakaan juomalasina voi käyttää, mutta kylppärissä menisi hammasharjakippona (kaapissa on jo yksi samanlainen juomakäytöstä poistunut lasi meikkisiveltimille). Nyt niitä olisi sitten rikkoontunut pari uusiokäytettävänä.

Testi kaksi: LiquiSole -  "Soveltuu erinomaisesti esim. kumisaappaiden, sadeasujen, telttojen, purjeiden jne. korjaamiseen. Voidaan käyttää kumin, nahan, kankaiden, puun, metallin, maalattujen pintojen, laattojen, lasin, lasikuidun, keramiikan, nylonin, vinyylin ja muovien liimaamiseen." Kokeilin heti kumisaappaaseen. Se vuotaa! Mutta ei enää kiitos LiquiSolen! Se pelasti ihanat sadepäivän piristäjäni!
Testi kolme: Fix-It "Monikäyttöinen asennusliima, jolla voidaan liimata peltiä, alumiinia, terästä, laminaattia, lasia, kaakelia, korkkia, rakennusaineita, betonia, puulevyjä, jne. Kylmien ja kosteiden pintojen liimaamiseen sisä- ja ulkotiloissa. Lämmönkesto: -30-+100°C." Tätä en vielä aukaissutkaan. Jemmaan sen lähemmäs kesää, sillä mielessä on pari parvekkeelle toteutettavaa fiksausta, johon tämä liima sopisi lupauksensa puolesta erinomaisesti. Vielä ei ole parvekkeen uudistussäät, joten palataan asiaan myöhemmin.
Ja sitten se arvonta!

Arvonnan pelisäännöt:
- Arvonta päättyy torstaina 16.4. keskiyöllä. Perjantain puolella jätetyt osallistumiset diskataan.
- Jokaisella on yksi mahdollisuus osallistua, ei tuplausmahdollisuuksia. Arvontaan voi valitettavasti osallistua vain Suomen rajojen sisäpuolella asuvat, koska lähetän paketin voittajalle omalla kustannuksellani.
Jokainen jättää osallistuessaan sähköpostin, josta hänet tavoittaa. Anonyymit myös keksivät itselleen nimimerkin. Huom: kommenttien valvonta edelleen päällä, osallistumisesi ei tule näkyviin välittömästi vaan julkistan ne viiveellä.
- Voittaja arvotaan perjantaina 17.4. Palkintona yksi kuvien mukainen liimapaketti.
- Ja jottei mene liian helpoksi...mitä liimaa käytät eniten? Vai käytätkö liimaa ollenkaan käsitöissäsi? Tai oliko voittopaketissa joku uutuus, jota et ole ennen käyttänyt? Olisiko mielessä jo joku fiksausprojekti mihin sitä käyttäisit?

78 kommenttia:

 1. Olen eri keeperin ja pattex 100% suurkuluttaja :) Haluaisin kokeilla fix-it liimaa ja korjata yhden hajonneen ikkunanpokan kulman.
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Kaikki oli oikeastaan uusia tuttavuuksia. Lähinnä on tullut käytettyä tavan erikeepperiä ja puuliimaa puikkoliiman lisäksi :D

  VastaaPoista
 3. Oi tämä paketti tulisi tarpeeseen! Eniten taitaa kulua ihan pikaliimaa. Suurin osa näistä on sellaisia, mitä ei olekaan tullut testattua :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Meillä kuluu ihan uskomattoman paljon pikaliimaa, kuumaliimaa ja erikeepperiä. Mä en tosin käytä pikaliimaa, koska en onnistu liimaamaan sillä kuin sormeni :D Paketista kumiliima vaikutti varsinkin sellaiselta, mitä tarvitsisin. annakaisa.matto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukaan.
  Eniten tai oikeastaan useimmiten käytän pikaliimaa korujen valmistuksen yhteydessä, mutta ihan perus-keeperi paperiaskartelussa. Tuo lasiliima oli petttymys: ei pitänyt lasisten kynttilänjalkojen liimauksessa.
  korustamo@live.fi

  VastaaPoista
 6. Vautsi mikä paketti! Eniten haluaisin kokeilla tuota Fix-it -liimaa, muut olivat jo aikalailla tuttuja :)

  - Eppu

  VastaaPoista
 7. Osallistun ilman perusteluja:
  hakkinen.riitta@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Eniten tulee käytettyä kyllä perus erikeepperiä paperiaskartelussa. Koruja silloin tällöin kun tekee, niin käytössä on myös pikaliima. Ja kynsien paikkauksessa kynsiliima, jolla onnistun usein kyllä liimaamaan vähän kaikkea yhteen (mm. sormet, vanulapun ja kynsisakset komeaksi paketiksi). Tuo Fix-It kuulostaa huisin kätsyltä!
  janinarosaj@outlook.com

  VastaaPoista
 9. Eniten kuluu ihan perus erikeeperiä, tosin pikaliima on kovassa käytössä korujen teossa. Lasiliimaa haluaisin kokeilla aalto-maljakon säröön.
  ansosa(at)netti.fi

  VastaaPoista
 10. Käytän eniten kuumaliimaa ja ihan tavallista paperiliimaa.
  ivylilycrafts@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Eniten käytän ehdottomasti kontaktiliimaa, koska pääosin teen nahkatöitä. Muutkin liimat kyllä kuluvat aika tahtia.. :)
  fee- at happybeetle piste net

  VastaaPoista
 12. Oikea toivepaketti ♥ Kotona tulee käytettyä Erikeepperiä ja kuumaliimaa, mutta muut tuossa ovatkin tuntemattomia. Tarvetta löytyis kyllä noille kaikille.
  sudemi@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Puikkoliimaa käytän eniten ja kuumaliimapyssy tulisi tarpeeseen erilaisten askartelujen takia. Ihana liimapaketti kyllä :)

  petra.tammivaara@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Erikeepperi on eniten käyttämäni liima, se sopii niin moneen paikkaan. Tuota Fix It -liimaa tai pikaliimaa voisin kokeilla lasten moponsarven korjaamiseen.
  helunanhelmet@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tähän mennessä en ole suurinta osaa paketin liimoista käyttänyt (käyttökokemusta löytyy paperi- ja pikaliimoista ja tottakai erikeeperistä, ja risasta kuumaliimapistoolista, jonka "syöttö" on jotenkin rikki, ja johon liimapuikkoa joutuu tökkimään sisään esimerkiksi kynällä; ei kovin käytännöllistä! Senkin hankin aikoinaan blogisi innoittamana, tuli sillä muutamat magneetit rävästettyä.), mutta eniten tulee ehkä käytettyä paperiliimaa, askarrellessa lasten kanssa, tai ihan omissa korttiaskarteluissa. Ylipäänsä askarteluun olisi mukava saada toimiva kuumaliimapistooli käyttöön, se risa kun taitaa olla jo jossain "tallessa". tiitimylly (a) gmail.com

  VastaaPoista
 16. Käytän eniten tavallista askarteluliimaa ja silloin tällöin pikaliimaa. Mukana kivassa arvonassa.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 17. Tällä hetkellä eniten ollut käytössä liimapistooli, Erikeeperiä olen aika paljon käyttänyt, kuntaas lasiliima on minulle aivan uusi.Mahtava paketti liimoja!
  kaija.heinonen@phpoint.fi

  VastaaPoista
 18. Eniten käytän tällä hetkellä liimapistoolia, myös Erikeeper on tuttu. Lasiliima on minulle aivan uusi. Mahtava paketti liimoja!
  kaija.heinonen@phpoint.fi

  VastaaPoista
 19. Ihana paketti! Aivan uusia tuttavuuksia ovat, muutaman kerran kuumaliimaa käyttäneenä, mutta treenausta silläkin saralla vielä kaipaisin. Tuo liima, joka liimaa kumppareitakin, tulisi tarpeen, koska olen tuskaillut, miten korjaisin rikki menneen kumisaappaan kärken, jossa on vain pieni viiru, eivätkä ole olleet käytössä kuin puoli vuotta. Tämä olisi mahtava ja monipuolinen paketti..

  stix@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Aika vähän on tullut mitään erilaisia liimoja käytettyä, joten iso osa paketin liimoista on mulle uusia. Eniten tulee käytettyä just perus erikeeperiä, paperiliimaa ja tekstiililiimaa. Kuumaliimapistoolin hankkimista oon tässä jo pidemmän aikaa miettinyt ja tästähän sellaisen näppärästi saisi ja sit pääsis kasailemaan kaikkia jännittiviä juttuja :)
  broken.sa (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 21. Juuri samanlainen liimapuikkoni alkaa pian loppumaan, koska olen käyttänyt sitä ahkerasti mm. portfolion teossa ja hyllypaperin liimaamisessa kirpparilta ostettuun lipastoon, joka sisäpuolelta oli aika karmeassa kunnossa, mutta hyllypaperi pelasti. Kuumaliimapistoolia en ole ikinä omistanut, mutta halunnut kyllä olen. Se olisi tarpeellinen korunteossa.
  exemplar.inlusio@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kuumaliima on meillä se, jota käytetään melkein kaikkeen liimaamiseen. Ja tietysti askarteluihin käytän liimapuikkoa ja paperiliimaa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Eniten taidan käyttää liimapuikkoa ja pikaliimaa. Kuumaliimapistooli kiinnostaa, en ole sellaista vielä kokeillut.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Pikaliimaa ja koruliimaa
  eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 25. Erilaisia lahjapaketteja toteuttaessa on kolme liimaa ylitse muiden: kuumaliima, paperiliima ja yleisliima. Erikeeper on kyllä paras yleisliima, mitä tiedän. / jani.koskinen83@gmail.com

  VastaaPoista
 26. liiiimaaaa!!! :D mun lemppari on ehdottomasti vesiohenteinen kontaktiliima. samoin tykkään kovasti ompeluun tarkoitetusta sprayliimasta mutta vesiohenteinen on uskomatonta kamaa. Kuumaliima oli yhdessä vaiheessa suosikki myös koska minulla oli tosi hieno (ja kallis) pyssy mutta sitten harjoittelija rikkoi sen enkä ole raskinut ostaa uutta.

  Paketissa oleva kumiliima kiinnostaa.
  unikuut(at)gmail( piste)com

  VastaaPoista
 27. Varmaankin kuumaliima tai perus erikeeper eniten käytetty. Suurinta osaa noista paketissa olevist en ole ennen käyttänyt. Heidi
  kyte81@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Mulla on ollut askarteluissa monenmoisia liimoja. Eniten tulee käytettyä ihan paperiliimaa, mutta joskus tarvitaan pikaliimaa tai kuumaliimaa. Liimoille on aina käyttöä, mukana siis ollaan!

  VastaaPoista
 29. Mun liimat onkin ihan lopussa! Eniten taidan korttiaskarteluissa paperiliimaa käyttää.
  amilda.pajula@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Eniten tulee käytettyä erikeepperiä, haluaisin mieluusti tutustua muihinki liimoihin ja vertailla niiden pitävyyttä erilaisilla pinnoilla :)

  minja.kuula@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ennen taisin käyttää eniten erikeepperiä. Sillä on myös hyvä tehdä sellanen "lakkapinta". Nykyisin taidan käyttää jonkinlaista koruliimaa eniten. Sillä on hyvä liimata kaikkia pikkuasioita ja se on kestävää ja kuivuu nopeasti. Kuumaliimaa käytän myös joskus. Liimat on kyllä kovin tarpellisia!
  aino.lepisto [at] gmail.com

  VastaaPoista
 32. Hei! Mukana arvonnassa. sirpa.tanhua@pp.inet.fi
  Luulen käyttäneeni eniten erikeeperiä. Myöskin kuumaliimaa.
  Nuo mitä sinä testasit oli mielenkiintoisia, niille voisi keksiä muutaman tuunausidean.

  VastaaPoista
 33. Käytän liiman sijaan ennemminkin kaksipuoleista teippiä. Puikkoliimaa tainnut tulla viimeksi käytettyä, myös kuumaliima on kovassa käytössä
  ansamaria33(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Mä käytän eniten paperiliimaa, liimapyssystä olen haaveillut jo kauan!
  lankatarina@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Oho kuinka paljon erilaisia liimoja! :)
  Erikeepperiä kuluu täällä kyllä selkeästi eniten.
  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 36. Perinteinen puuliima varmaan eniten käytössä, liimapyssy ja pikaliima hyvinä kakkosina.
  Tanjuska, mailia.tanjalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tämä tulis niin tarpeeseen! Hirvee lista mitä liimoja pitäs ostaa, mm. kuumaliimapyssy. Ikinä näitä ei vaan kaupassa muista.. :D Eniten käytän varmaan pikaliimaa ja erikeepperiä, mutta varmasti kaikki tulisivat käyttöön. magdaleena.moilanen@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Erikeepperiä käytän eniten sekä kaikenlaisia liimapuikkoja ja kuumaliimaakin jonkin verran.Kuumaliiman olen kyllä todennut ärsyttäväksi,kun esim lämmin auringonpaiste irrottaa osat toisistaan.Koruissa olen kokeillut jotain (en muista merkkiä) koruliimaa, joka on ihan surkeaa-ei pidä mitään...Eli mielelläni kokeilen uusia tuotteita mikäli arpaonni minua potkaisee:)
  amto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 39. Ihan tavallista puikkoliimaa käytän. Ei taida muuta kotoa löytyä. T:maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Erikeeperiä menee ehdottomasti eniten. Tuo kumiliima olisi nyt tarpeellinen! Mulla on ollut hetken aikaa syrjässä yhdet vuotavat kumisappaat jotka olisi mukava saada taas käyttöön. Täytyykin yrittää kaupasta etsiä kyseinen tuote, jos voitto ei satu kohdalle. elina_laiho@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Varmaan tavallista erikeeperiä kuluu eniten :) Minulla ei ole liimapyssyä, mutta sellaiselle olisi kyllä käyttöä! Paketin erikoisempia liimoja en ole ennen käyttänyt. Mukana kivassa arvonnassa!
  saya
  sayav at hotmail.fi

  VastaaPoista
 42. liimapyssyja oon pitkaan kayttany, kontaktiliima ja muut jytymmat tokotit on mulla askartelussa kaytossa etta jalki ois pysyvaa. Ehottomasti mukaan arvontaan, tasta sitte mutsin kautta perille :)
  tanja.chapman AT gmail.com

  VastaaPoista
 43. Uujea, liimoja :D Mä käytän ehkä eniten semmosta öö olikohan nimeltään Kotiliima, geelimäistä liimaa joka ei kastele paperia. Sitten tuo Liquisole on tuttu, kuten kaikille conversen omistajille :) Ja aina kaapista löytyy myös vähintään yks pikaliima kovempaan touhuiluun :)

  VastaaPoista
 44. Paperiliimalla mennään aika pitkälti. Mut kyllä noille erikoisliimoille varmaan käyttöä keksisi.

  VastaaPoista
 45. Perus erikeeper on tuttu pienestä asti, eli sitä kuluu eniten. :) Toki paperiliimaa käytän joskus, kun tuo nestemäinen erikeeper ei ole siihen niin hyvää, mutta hätätilanteessa sekin menee!
  roosahok (a) luukku.com

  VastaaPoista
 46. Eniten tulee käytettyä ihan perus paperiliimaa, mutta myös erikeeperiä on varastossa.
  merikukka (a) gmail.com

  VastaaPoista
 47. Eniten menee kuumaliimaa. Nyt kun koulun liimat eivät ole enää käytettävissä, niin oman pistoolin osto onkin edessä. Erikoisempia liimoja en ole kokeillut. nkallio@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Yleensä käytän kaksipuoleista teippiä. Oppilaiden kanssa puikko- ja pulloliima käytössä.
  kulmala.jenni (at) gmail.com

  VastaaPoista
 49. Puuliima on entisöijän paras kaveri :) t.Eija
  talonpeikko@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Eniten käytän varman bilteman puuliimaa :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Pikaliimaa tulee eniten käytettyä (juurikin pääsiäiseksi liimailin tipupannan kokoon!), vielä kun käyttöjälkikin vastaisi harjoittelun määrää, sormet kun on aina liimassa! :D Paketista olen käyttänyt pikaliimaa, erikeeperiä, paperiliimaa sekä kuumaliimapistoolia, muut onkin outoja.

  VastaaPoista
 52. Täytyy tunnustaa, että liimapuolella olen melkolailla tumpelo. Eniten käytössä on tavallinen paperiaskartelussa tarvittava puikkoliima. Muutama kuukausi sitten päätin kuitenkin voittaa epäilykseni ja unohtaa edellisten kokeilukertojen palovammatraumat ja ostaa täräytin kuumaliimapyssyn! Saas nähdä mihin kaikkeen sitä tässä vielä innostuu, kun perehtyy näihin kaikenlaisiin erikoisliimoihin!
  Li
  linntuiätgmail.com

  VastaaPoista
 53. Käytän paperiliimaa, kuumaliimaa ja vesiliukoista askarteluliimaa eniten. Lasiliimaa en ole vielä kokeillut, mutta sitä olisin tarvinnut, kun hajotin yhden lemppari kynttilänjaloistani. :(
  minna.talomaalla at gmail.com

  VastaaPoista
 54. Eniten käytän erikeeperiä ja paperiliimapuikkoja. Kaksikomponenttiliimoja käytän joskus. Muita erikoisliimoja en ole käyttänyt, mutta vaikuttavat asiallisilta ja mielenkiintoisilta tuttavuuksilta.
  anki23@luukku.com

  VastaaPoista
 55. Erikeeper ja kuumaliima ovat eniten käytössä. LiquiSoleta voisi kokeilla laukun korjaamiseen.

  VastaaPoista
 56. Tietenkin sitten sen sähköpostin unohtaa: ms.eweline(a)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Itse olen käyttänyt pikaliimaa korjatakseni yhden lempilaukuistani...
  kittysi@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Kaapista löytyy aina se perus-Erikeeper, sitä kuluu eniten. Lisäksi käytän välillä jotain paperiliimapuikkoa. Tuo lasiliima on ihan uus juttu, jota pitäis kyllä päästä kokeilemaan.
  metsarusakko@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Eniten käytän paperiliimaa, sitä stikkiä, mikälienimisillä. Erikeepperiä toiseksi eniten. Nyt olen ostanut yhden ihmeliiman, jolla toivon saavani koruja kasaan. Moni liima on siis itselleni täysin vieras, mutta tarpeitahan aina tulee... mervi.lamminen@uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 60. Neljän käsillä tekijän huushollissa liimaa kuluu. Eniten menee perus-erikeepperiä ja lapsilla puikkoliimaa. Ostoslistalta löytyy ainakin hyvä koruliima.
  Tuossa pakkauksessa oli kyllä useampikin uusi tuttavuus.
  riimari123(ät) gmail.com

  VastaaPoista
 61. paperiliimaa, puuliimaa ja kuumaliimaa. Tässä järjestyksessä kuluu. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Paperi- ja koruliimaa tulee varmaan eniten käytettyä. Tuunaukseen käyttäisin paketista ekana kuumaliimapistoolia, jota en ole ennen kokeillutkaan.

  VastaaPoista
 63. Kuumaliimapistooli on paljon käytössä. Fix-it asennusliima vaikuttaa mielenkiintoiselta. magedin(at)gmail.com

  VastaaPoista
 64. Eniten käyttänyt erikeepperiä, uusia tuttavuuksia paketissa paljon. tiinahaavisto at yahoo.com

  VastaaPoista
 65. Kyllä tuo erikeeper on mun suosikkini! Toimii monenlaisissa askareluissa, toinen jota kuluu paljonnon kuumaliima :) fix-it vaikuttaa aikas käytännölliseltä ja tulisi varmasti käyttöön! /allu.lindberg@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Pikaliimaa ja erikeepperiä kuluu eniten kaikennäköisissä askarteluissani :)

  mehukattinen@gmail.com

  VastaaPoista
 67. En käytä liimaa juuri ollenkaan, joskus askarteluun. Kuumaliimapistooli kyllä tulisi tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 68. Ja unohdin sähköpostin, haidi_92_@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Lähinnä pikaliimaa tulee käytettyä, vaikka sillä on usein kivuliaita sormet liimautuneena toisiinsa -seurauksia...

  adingu96@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Puuliimaa tarvitaan aika ajoin!
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Erikeeperiä joskus ja kuumaliimaa. Teippiä korteissa.
  annes82(at)yahoo.com
  annes

  VastaaPoista
 72. Erikeeperiä kuluu, joskus hieman paperiliimaakin puikosta.

  t. maybay

  maybay(ät)jippii.fi

  VastaaPoista
 73. Erikeeperiä tulee eniten käytettyä. mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 74. Eniten menee erikeeperiä ja kontaktiliimaa. Uusi tuttavuus oli lasiliima, ja sille löytyisi jo käyttökohdekin; keräsin lomareissulta rannasta meressä hioutuneita lasinpaloja, ja tää vois sopia niiden liimailuun koruihin, maljakon kylkeen, magneetteihin, jne. :)

  (en oo nyt ihan varma tuliko mun kommentti jo vai ei, kun selain kaatui välissä, niin laitan varmuuden vuoksi uusiksi :D )

  VastaaPoista
 75. Paperiliimaa puikosta kuluu eniten, mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Pikaliimaa tulee käytettyä eniten. Tästä paketista olisi vaikka mihin!
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Pikaliima on paras ystäväni! Uusia kavereita voisin ottaa :)) nimin. Tuija (tuija_hello886atsuomi24pistefi)

  VastaaPoista
 78. Pikaliimaa kuluu kyllä eniten! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.