sunnuntai 16. elokuuta 2015

Seppele: versio kaksi.

Olin jo ihan valmistautunut syksyyn, mutta näyttäisi kesää silti olevan vielä jäljellä. Ainakin säät ovat olleet kohdillaan!
Kun kerran ei vielä ruskaan taivuta, hyvin voi vielä kesähamailla toisen lasinalusen. Monivärisen tein kesän alussa ja silloin jo jäi kaiveleen mustavalkoinen versio. Nyt sitten tein sen ja vähän simppelimmässä muotokielessä.
Nyt näen lasinalusessa jo joulumaista inspiraatiota. Menis ihan joulu(kuusen)koristeesta, eikö? Taidan tehdä näitä lisää jouluna.

Mistä te muuten ostatte hamahelmet? Muoveissa on isoja eroja, toiset ei menaa sulaa millään ja toiset sulaa liiankin hyvin. Onko jokin tietty merkki paras? Löytyykö kikkakolmosia kehiin parhaiden hamahelmin ostamiseen? Harvemmin niitä tekee, mut jos tekee, ois kiva tehdä kunnolla semmosilla, jotka myös sulavat tasaisen nätisti.

10 kommenttia:

 1. Mulla on varmaan halvimmat hama helmet mitä on olemassa, eli ostan helmet Ikeasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennytkään, että myös Ikeastaa saa hamoja! Ovatko olleet millaisia? :)

   Poista
 2. Kyllä tosiaan on jotenkin jo jouluista henkeä tuossa mustavalkoisessa. Itsekin ajattelin, että jouluksi voisi tehdä jotain talvisia hamahelmijuttuja, ehkäpä mukaan joulukortteihinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, ehdottomasti menisi joulukortteihin! :) Etenkin, jos ei liimais, vaan laittais niin et vois myös saaja irroittaa ja käyttää koristeena.. :)

   Poista
 3. Itse ainakin olen aina ostanut ihan niitä "aitoja oikeita" helmiä, joissa pussissa on se hama-merkki :) Sulavat nätisti, ainakin itse olen ollut tyytyväinen. Muita en oikein ole ostellutkaan, noita kun sai Tiimarista eri värisekoituksina ja jopa yksivärisinä pusseissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh. Taas yksi syy Kaipaan-Tiimaria-listalle! :D Mistä olet sittemmin ostanut, jos on tarvetta ollut?

   Poista
 4. Tuohan näyttää kivalta! Juuri eilen ostin elämäni ensimmäiset hamahelmet, ämpärillisen tyttärelle. Heti aloin hifistelemään ja itselle ostin pussillisen pimeässä loistavia helmiä :D Koskaan ennen en ole kokeillut, joten saa nähdä, kuinka käy...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Metsärusakko :) varoitan, hamailuun voi jäädä koukkuun! Itsehän jäin koukkuun jo naperona ja aikuisuuden lähestyessä toistamiseen.. ;)

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti kannattaa tehdä jouluna myös näitä! On muuten outoa, kun ulkona lähes hellettä ja samalla katselen kellertäviä koivuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kannattaa, samaan tulokseen olen nyt päätynyt :) no kohta ne kellertävät on toivottavasti punertavia..odotan jo kauniita luonnon ruskan sävyjä! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.