tiistai 19. heinäkuuta 2016

Rippilahjaksi kustomoidut tennarit.

Edellisessä postauksessa esittelin rippilahjaksi tehdyt lego-kalvosinnapit diy-lahjarasioineen. Ne olivat lahjan lisuke, sellainen mitä nuori mies voi säilyttää ajassa vähän kauemmaskin. Itse "päälahja" oli tähän hetkeen heti käyttöön otettavaksi.
Otin suuren riskin ja kustomoin lahjaksi tennarit! En konsultoinut lahjan saajan mielipiteitä vaan intuitiolla mentiin..
Tennareiden teeman lähtökohta (eli salibandy) oli heti aika selkeä. Mutta tahdoin toteuttaa sen niin ettei kengät huuda harrastusta vaan niin, että pallot ja maila sekoittuvat kivasti muuhun kuviointiin.
Jokaiseen kenkäpariin tulee itselle aina selkeitä lempparikohtia. Näissä kengissä ne ovat nämä salibandypallot! 
Nämä olivat kyllä kiva maalata*)! Voi aina nautin siitä haasteesta, kun tulee kokonaisuus, jonka tyyli eroaa selkeästi edellisistä.

*) maalausvälineinä akryylimaalit, alla valkoinen pohjamaali (muuten eivät sävyt erottuisi tummasta pohjasta).
Se oli sellainen vähän uniikimpi rippilahja! Mutta on se kenkien saajakin ihanan uniikki ja rakas nuori mies.

6 kommenttia:

 1. Hienot! Miten luulet maalin pysyvän tennareissa? Kärsiikö niitä esim. pestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vuosien omien ja tilaajien kokemuksella voin sanoa, että kunnon akryylimaalit pysyvät hyvin canvaksessa. Akryyli ei lähde esim.vaatteista konepesussa :) Mutta en silti suosittele et maalattuja kenkiä pestäisiin maalatuilta alueilta, mikään hankaus ja liika kasteleminen ei tee hyvää, jos haluaa pitää kuvat hyvännäköisinä. (Ja toivottavasti tarkoitat pesulla rätillä puhdistamista, et konepesua.. Vaikka moni onnistuneesti pesee kenkiä koneessa, ei niitä sinne ole tarkoitettu sillä konepesussa mm.kenkien vahvikkeet ja liimat voivat irrota.)

   Poista
 2. Vau! Ihan mieletön lahjaidea. Heti tuli himo tuunata omat tennarit! :)

  Terveisin, Marjo / http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.