torstai 28. huhtikuuta 2011

Nacho, nachos!

Lähestyvään vappuun sopii seuraavanlainen kokkikolmos-operaatio: Nachovuoka!
Silppua vihanneksia kuten vaikkapas sipulia ja tomaattia.
Lisää maustetta peliin ja viipaloi jalopenoja. Nämä ovat mietoja versioita ja vainoharhaisena nössöilin puristelemalla noistakin tulisimpia nesteitä ulos.
Tiristä jauhelihaa tai kanaa pannulla ja lisää sekaan hemapaa (herne-maissi-paprika-sekoitusta), silputut vihannekset ja tahtomasi mausteet.
Rutisele vuoan pohjan peitoksi nacholastuja.
Levitä päälle lihat ja kasvikset - paistettuna tai tuoreena.
Kerros nachomurskaa ja lisää täytettä, nachoja ja täytettä..
Päälle voi ripotella juustoraastetta tai laiskanapäivänä myös normisipaleet käyvät.
Lopuksi kaiken komeuden kukkuraksi kosteutta tuomaan pari lorausta kermaa ja Sweet Chili-kastiketta.
 Ja eikuhun uunihin lämphiämään!
Hyvä tuoksu, kiva näkö, parempi maku, loistava mieli.
 Myös Cora yritti tiirata päivän menuuta huonolla menestyksellä.
Hyvää on! Vuoka toimii aina, tässä ei voi epäonnistua. Joskus tulee keittolientä, joskus tiivistä laatikkoa, joskus kuivakkaa raksuteltavaa, mutta maku on silti aina kovin mainio. Parhaat mössöt toimivatkin ilman orjallisia reseptejä - tähän vuokaan menee melkein ihan mitä vain ja miten vain.
post signature

2 kommenttia:

  1. Hei!
    Olen selaillut sun blogia monen monta sivua ja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, laadukkaita juttuja ja hyviä ideoita!

    Heräsi vaan kysymys että mitähän mahdat opiskella, kun opiskelija taidat olla?

    Hyvä blogi, seuraan sinua innolla :)

    VastaaPoista
  2. Momo,
    kiitos, kiva kuulla, että olet viihtynyt blogissani! :) Kyllä vain, olen opiskelija, mutta koska opiskelualani ei mielestäni ole kovin relevantti blogimaailmassa, sanottakoon vain, että olen korkeakouluopiskelija. :)

    VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.