maanantai 3. lokakuuta 2011

Something Amazing.

Eilen alkanut hekumallinen kierrärisaalin esittely jatkuu. Eilen postauksesta jäi kyydistä "astiapuolen" löydöt: metallinen kynttilänalunen, yksinäinen kahvikuppi ja kaunis kahvilautanen (plus eilen nähty sokerikko). Näiden lisäksi olisin tahtonut ostaa pienen lasimaljakon, mutta onnistuin sen rikkomaan tuhannen päreiksi. Eikä kierrätyskeskuksen tiskillä ollut nainen suostunut ottamaan siitä edes korvausmaksua "Sirpaleet tuovat onnea!" Entä, jos oisin rikkonut jotain euroa arvokkaampaa? Nyt ne sirpaleet toi lähinnä epäonnea - olisin tahtonut ostaa sen vaasin, sanoin.
Tämä lautanen korvaa menetettyä aarrelöytöä. On se niin kaunis! Voisin tuijottaa lautasta loputtomiin. Tekee mieli pistää seinälle, mutta taidan tyytyä ensisijaiseen ideaan kynttiläalusesta.
Royal Albert Bone China Trillium - google kertoo, että sarjaa on valmistettu 1975-1997. Kierrärin myyjä kehotti, että alkaisin nyt keräämään koko sarjaa! Voi olla, että tyyriiksi menis (esim.), koska tuskin kovin monta yhtä hyväkuntoista yksilöä tulee vastaan moiseen 0,50 euron pilkkahintaan.
Let's do something amazing - to-do-vihkoni kansitaskussa.
Sen sijaan, että unohdun nyt koko illaksi tuijottelemaan nättiä lautasta, aion saada jotain aikaiseksikin. Kierräriltä tarttui mukaan nimittäin myös muutama uuteen uskoon ommeltava vaate. Niistä myöhemmin tällä viikolla lisää!
post signature

2 kommenttia:

 1. Ihana lautanen tosiaan! :)
  Ymmärrän kuinka paljon harmittaa, kun rikkoo jotain ja sitten vielä sen mitä olisi ostamassa ja mikä olisi ollut mieleen. :( Itse rikoin kotona tässä näin yhen mukin. Oli minun lempimukeja, mutta äiti ei siitä tykännyt. Pääsipähän eroon siitä lopullisesti! ;)

  -Roosa

  VastaaPoista
 2. Roosa,
  kiitti :) noh, onneksi sentään äitisi ilahtui mukin rikkoontumisesta..:D ja ehkä ne sirpaleet tuova todella onnea aina jollain tavalla ;)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.