lauantai 14. tammikuuta 2012

Treffipostia.

Keksin ihanan projektin: treffikirjeet! Tuumasimme avomiehen kanssa, että aina suunnitellaan tekevämme jotain, mutta sitten liian moni hyvä idea jää vain toteutumatta. Loin ajatuksen: kaksitoista kirjekuorta, kaksitoista yhteistä tekemisideaa ja vuoden ajan yhdet "treffit" per kuukausi!

Kumpikin sai miettiä kuusi asiaa, jotka kirjoitti eri lapuille ja sulki salaisesti kuoreen. Teimme pelisäännöt: jokaisen idean on oltava maksimissaan päivän kestävä, yhteinen asia, jonka ainakin toinen toivoo tekevänsä, näkevänsä tai kokevansa yhdessä joko kotona tai sitten kaupungilla. Joka kuukausi arvotaan yksi kuori ja katsotaan sille paras toteuttamisajankohta. Jännittävää mitä kaikkea kirjeet meille vuoden aikana sanelevat! Ensimmäinen avattiin jo ja sovimme jo ajankohdan "ekoille treffeille"!
Kiva vinkki, jota suosittelen kokeiltavaksi muillekin parisuhteellisille. Tai miksei saman voisi myös tehdä parhaan kaverin kanssa? Tai perheelliset voisivat kokeilla toteuttaa lasten kanssa yhteisiä toiveita! Asioiden ei tarvitse olla mitään isoja juttuja, pienetkin asiat piristävät arkea ja rutiineja!
post signature

12 kommenttia:

 1. Oi että, aivan ihana idea!<3 Meilläkin tuo treffailu on jäänyt kokonaan pois että edes kahvilassa käynti olisi ihanaa :p Aiotko paljastaa treffisuunnitelmianne vai meneekö se jo liian henkilökohtaiseksi? :)

  Tämä olisi kieltämättä ihana toteuttaa myös ystävän kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana idea! Kävin heti tämän postauksen luettuani ehdottamassa samaa asiaa omalle miehelle. :) Nyt mietitään tahoillamme sisältöä kirjekuoriin hmm.. Kiitos hyvästä ideasta!

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea!! Kai kerrot sitten mitä kaikkea kuorista paljastuu :)

  VastaaPoista
 4. Milla,
  kiitti :)

  Jenni,
  kiitos :) aivan, samat ajatuksen täälläkin ;) aion tehdä postauksia, riippuu treffien sisällöistä. Jos ei mene liian henk.koht. ja jos juttua riittää niin why not :)

  Minni,
  ihana kuulla, että teillä käytiin heti tuumasta toimeen! :) jee!

  Kerttu,
  kiitos :) Ks. vastaus Jennille ;)

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä ihan loistava idea! Suosittelen kurkkaamaan myös Minttumaan "rakkauspeliä", sama idea tavallaan, mutta valmiiksi askarreltuna (vietiin sellainen just häälahjaksi ja rakastuin vallan siihen koko pakettiin itsekin). Kirjekuoret tällä tavoin toteutettuna ovat kyllä vielä persoonallisempi ja henkilökohtaisempi idea. Hauskoja treffejä teille!

  VastaaPoista
 6. Oi että, ihana idea! :) Sitä taitaa jotenkin paatua parisuhteessa, että jää helposti treffit ja yhteinen tekeminen pois arjesta. Meillä tulee ainakin harvemmin tehtyä jotain ihan vain kahdestaan vapaa-ajalla. Taidanpa ehdottaa tätä miekkoselle.. :)

  VastaaPoista
 7. unisukka,
  kiitos :) Pelikin kuulostaa aika kivalta, pitääpä laittaa korvan taakse :) varmasti just hyvä häälahja!

  Saara,
  kiitos :) sehän se, arjessa unohtaa sen, että vapaa-aikana voisi todella tehdä jotain :) eikun sielläkin treffikirjeet käyttöön ja treffeille! :)

  VastaaPoista
 8. Tuhannet kiitokset loistoideasta! Tämä tuli meillä heti käyttöön, tosin hiukan modattuna. Meillä ei siis ole kirjeitä vaan treffipussi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Kivaa, että innostuitte! Kyllä treffit ku treffit piristää parisuhdetta :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.