torstai 8. elokuuta 2013

Väriä elämään.

Hullaannuin joku aika sitten Lankamaailmassa. Yhtään kerää ei pitänyt ostaa ennen syksyä, mutta aikomus oli tehty rikottavaksi..eihän sille mitään voinut, siellä oli parempaa kuin ale karkkikaupassa!
Tein neonvärisistä langoista jo kaksi juttua, toiseen palaan myöhemmin, toisen näette tässä. Nyt kesällä on ollut usealla vaateketjulla jos ja minkälaista statement-korua neonväreissä, nyt tein oman version!
Homma eteni virkaten rivi riviltä paksummasta ohueeseen. Turkoosin langan pujottelin kerrosten väliin neulalla. Lankojen päät letitin ja kiinnitin ketjulle lenkeiksi korun päihin. Lopuksi ompelin koko liuskan nahkapalan päälle, koska ilman jämäkkää taustaa koru tuntui liian kevyeltä. Ja pelkäsin sen kutittavan!
Tykkään uudesta virkatusta korustani tosi paljon. Saa tylsäänkin t-paitaan vähän meininkiä. Tuntuu, että koko olemus muuttuu korun myötä energisemmäksi! Taidan pitää tätä aamusta iltaan, ihan joka päivä!

7 kommenttia:

  1. Hauska idea ja ihanan värikäs toteutus. Ja ketjuun yhdistäminen toimii hyvin. Tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Ihana koru, jotenkin inkkarihenkinen! Lisa-langassa on kyllä niin huippuja värejä ettei ole ihmekään että lankesit :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :) minäkin sain korusta vähän inkkarifiboja, hyvä etten ole ainut ;) Lisa on kyllä niin värien kuin pehmeydenkin puolesta lanka, johon kannattaa langeta :)

      Poista
  3. Ihania ideoita sinulla tämä ja nuo tennarit ja vaikka mitä ihanuuksia... blogisi on minulle aivan uusi tuttavuus ja heti liityin lukijaksi.

    Rentouttavaa viikonloppua, Frida

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frida :) Kiva, kun löysit blogiini. Tervetuloa mukaan, toivottavasti viihdyt jatkossakin! :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.