torstai 10. huhtikuuta 2014

Tuherrustaulu.

Kuka huomaa tässä taulussa jotain hassua? Se on väärinpäin? Kyllä, se olisi oikeinpäin, jos kallistaisi päänsä vasempaan. Kauan taulu etsi paikkaansa tässä kodissa ja nyt se löysi ripustuspaikkansa, mutta..vain väärinpäin. 
Tältä sen pitäisi oikeasti näyttää. Mies totesi nyt tähän "Ai, en koskaan hahmottanut sen esittävän mitään." Esitti se..katuja, puita, siltoja, kaksikerroksisia busseja..Yritin kovasti etsiä taulupohjalle uutta sisustuskangasta, jossa printti kulkisi vertikaalisesti, mutta en löytänyt mitään hillittyä ja mieluista.
Joten tänään hetken inspiraatiosta otin taulusta kangaspäällyksen pois. Ja siinä se nyt on sitten taas on. Taulu (valkoinen pläntti signeerauksen peittona), jonka neljä vuotta sitten tohinalla tein..ja sitten kuukausi myöhemmin inhosin! Iso työ, niin pieni ilo. En ymmärrä miksi halusin tuhlata ison ja kalliin taulunpohjan tuollaiseen vastenmielisyyteen. Mutta onneksi tuota ei tarvitse koskaan enää katsoa, sillä peitin sen uudella maalikerroksella!
Ensin kaksi piinallista valkoista maalikerrosta tummien kohtien päälle ja sitten uutta maalia pintaan. En kummemmin miettinyt mitä tein, tahdoin vain jotain mikä ei esitä mitään ja voisi näyttää kenen vain tekemältä. Ja sitä se juuri näyttää, ei juuri miltään! Toisin sanoen, tuli just sellainen tuherrus mitä halusin!
Tauluun sopii myös uusi tyynynpäällinen, jonka ompelin ilmaiseksi saadusta hameesta (näkyy tässä postauksessa). Tulipa sekin nyt vihdoin hyötykäytettyä pois.

6 kommenttia:

 1. Toi on jotenki kauheen ihana ku siinä voi eri ihmiset nähä erilaisia asioita :) Ite näkisin siinä jonku hämärän metsänreunan, joku toinen ehkä jotai muuta - tykkään, haluaisin itelleniki samantyylisen, voisin jopa kokeilla joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! :D alanpas vierailta jatkossa kyselemään mitä kukin siinä näkee ;) Kokeile ihmeessä, eikun vaan isolla pensselillä maalaamaan! :)

   Poista
 2. Kiva tuherrustaulu! Mä harrastin akryyliväreillä maalaamista teininä ennen ranneongelman syntyä, mutta viime aikoina on taas tullut mieleen, että josko kaivaisi värit taas esiin... Tekisi mieli nimenomaan maalata jotain ei-esittävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kokeile pienestä, jos vaikka ranne kestäisi maalaamista. Nonfiguratiivisuus on kyllä hyvästä, siitä on myös hyvä aloittaa, jos on pitkään ollut maalaamatta :)

   Poista
 3. Mä olen jo kauan suunnitellut, että maalaisin vaatehuoneessa lojuviin kolmeen taulupohjaan jotakin just tuollaista ei sitten niin mitään- kuvaa. Taulusi näyttää hienolta ja minä näen yksisarvisen tuossa keskellä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) nyt kun sanoit, minäkin nään yksisarvisen! Ystävä ei sitä näe, mutta sen sijaan taulussa on kuulemma pääsiäispupu!

   Ja nyt tuumasta toimeen ja ota ne taulupohjat pois vaatehuoneesta! Maalit esille ja sutimaan! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.