keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Korujen satsaus.

Jokunen päivä sitten vilkasin HM:n alennuksessa olevia koruja. Ja tarttuihan sieltä jälleen kaksi mukaankin, toinen sellaisena käytettäksi ja toinen ihan purettavaksi korumateriaali-tarvikelaatikon täytteeksi.
Toinen käyttöön ostettu oli tämä kaulakoru. Ihastuin tuohon ulompaan osaan kaulakorusta ja ajattelin poistani vain sisemmän pois. Mutta kappas, helminauha olikin valmisettu niin tiukaksi, että sen pitäminen oli mahdotonta, kun hiukset (ja iho!) tarras helmien väliin kiinni. Siinäpä syy miksi se tuntui kaupassakin niin jäykältä.
Ei tullut käyttöön uutta helminauhaa. Pettyneenä purin helmet. Voishan nuo koota uudestaan, mutta.. jaksaiskohan tuota.
Toinen löytö oli tämä tasselikoru. Ketjua, pieniä putkihelmiä ja tasseleita. Kokonaisuutena ei iske, mutta kappaleina kyllä!
Näistähän tulee vielä vaikka ja mitä. Ketjut tulee ainakin tarpeeseen, niistä oli korutarvikkeissa vähän vaje.
Huomasin myös, että tasseleiden hapsut eivät olletkaan suojissaan liimattuna. Mikä kiva yllätys, nehän voikin tarvittaessa purkaa ja suojat voi käyttää vaikka nyörin, ketjun tai minkä vain kanssa uudelleen.
Lopulta tuli kuuden euron ostoksesta satunnaisen kiva täydennys koru-osia ja käyttöön päätyi kaulakoruista tämä simppeli ketju. Jotenkin en aluksi noteeranut sitä helmien seasta ollenkaan, mutta nyt kun se jäi ainoaksi kokonaiseksi osuudeksi, huomaan pitäväni siitä. Yksinkertainen ja sievä. Menee asun kuin asun kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.