sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Peilille muodonmuutos.

Sain lahjoituksena tämmöttisen Annon peilin. Antaja muisteli maksaneensa siitä useamman kympin, ei hän raskinut rikkoontuneena heittää roskiin. Ajatteli minun hyötyvän peilistä. Aikani vähän mietin ja pyörittelin..
..vaikka itse peili on rikki, voisi siitä saada jotain muuta..Tuon hamppu(?)köyden saisi irti tai sen voisi vaihtaa, myös koko peili lähtee kehyksestään pois. Aika näppärä ratkaisu, kun ei ollutkaan liimattuna kiinni!
Sitten tuli liian monta visiota mieleen. En osaa päättää minkälaisen muodonmuutoksen peilille tekisin.
Kivat lukijat, sanokaa mielipiteenne: mitä te tekisitte tälle peilille?

Maalaisitteko köyden? Tai puukehyksen? Tai jopa ihan peilin päälle (vaikka abstraktin "splatter"-kuvion, köynnöksen tai vaikka glitterhöysteen) halkeaman peitoksi?
Vaihtaisitteko köyden johonkin muuhun? Nahkalenkkiin? Metalliseen ripustusketjuun? Johonkin muuhun?
Ottaisitteko peilin pois ja tekisitte peilistä taulun? Maalatun taulun? Vai taulun valokuvalle? Entäpä jos se olisikin liitutaulu?
Ja villikortti: jos peilistä tekisikin tarjottimen ruuvaamalla reunaan lipaston vanhat vetimet? Pohjan voisi edelleen maalata tai siihen voisi laittaa minkä kuvan vain..

Saa myös pyöritellä pöydälle muita ideoita. Tahdon toteuttaa sen parhaan idean, kunhan vain tietäisin sen.

16 kommenttia:

 1. Mie varmaan väsäisin liitutaulun, itse lämpenen sille idealle eniten :) ja tarjotin ideasta tulee vaan mieleen että onhan sen pohja sitten riittävän kestävä? Peileissä monesti ei ole ihan hirveän kestävä taustalevy, mutta jos suinkin kestää niin sekin on ihan varteenotettava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio taustalevystä! Pohjasta saisi varmasti kestävän, jos peili-vaneri-taustaan yhdistäisi kiinteästi kehykseen vielä kolmannen levyn vahvuutta tuomaan.

   Poista
 2. Kaikki ideasi kuulostavat mainioilta. Coran valokuva kehyksissä tai liitutaulu suosikkini. Ihan huippu olisi tarjotin. Jos päätyisit tauluun, en vaihtaisi hamppua pois - luo mukavaa rosoisuutta. Ehkä vähän merihenkistä.

  VastaaPoista
 3. Maalaisin kehyksen turkoosiks ja käyttääisin taulukehyksenä. Kuvaksi joko valokuva tai sitten joku muu sopiva juttu; kangas/tapetin pala/paperi...
  Köysi ehdottomasti ennallaan!

  VastaaPoista
 4. Liitutaulu ja tarjotin kuulostaa kivalta. Kehyksen antaisin olla noin tai maalaisin hopeiseksi.

  VastaaPoista
 5. Hmmm.. Maalaisin varmaan kehyksen ja tekisin liitutaulun.. Ehkä. En tiedä.

  VastaaPoista
 6. Tee peiliin lisää halkeamia.... En tiedä onko millään tapaa mahdollista mutta hienohan Se (kai) olisi... Kuvaa lopputuloksesta mitä ikinä teetkin?

  VastaaPoista
 7. Liitutaulu on musta ehdottomasti paras ja hauskin idea! ja näyttäis tosi tyylikkäältä :)

  VastaaPoista
 8. Tarjotin tuli itselle ekana mieleen, mutta liitutaulu näyttää myös hyvältä!

  :)

  VastaaPoista
 9. Liitutaulun tekisin miekin :) Kivoja kyllä muutkin ideat!

  VastaaPoista
 10. Minäkin kallistun tuon liitutaulun kannalle! Jos taas haluat säilyttää peilin niin itse varmaan peittäisin halkeamiskohdan tekemällä abstraktin kuvion jonkinlaisilla muoviteipeillä.

  VastaaPoista
 11. KIITOS!

  Kollektiivisesti kiitos kaikille ideoita ja kommentteja antaneille :) Nyt niiden pohjalta päätin minkä toteutan! Toteutus tulkoon myöhemmin valmistuttuaan teille näytille.

  VastaaPoista
 12. Musta toi peiliin suoraan vaan maalaaminen on loistoidea! Ainakin toi ideointikuvasi näyttää niin herkulliselta. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi :) Maalauksen myös toteutin, mutta ei siitä kyllä noin herkullisen abstrakti sitten tullutkaan.. Liitutaulu-peili-uudistus näkyvissä nyt täällä: http://madambc.blogspot.fi/2015/02/peilin-muodonmuutos-osa-2.html

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.