keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Vilttityynyputki.

Uutta tyynyä pukkaa. Muttei ihan siitä tavallisemmasta päästä. Ja minut tuntien - kokonaan uusiokäyttäen tehtynä!
Tällainen muodoltaan hyvin perinteinen putkityyny. Erittäin hyvä, nyt tuli ekaa kertaa ommeltua alusta asti itse tuollainen terenauha. Sen kangas on Annon Kuusipuu-tilkuista yhdistelty (ks. kokonainen kuosi yllä olevasta tyynystä) ja teren sisällä on trikookudetta. Ja mitä itse tyynykankaaseen tulee, se on vanhoista housuista ja päädyt ovat vanhasta nahkatakista. Tyynyyn ompelemani vetoketjukin on kertaalleen kierrätettynä.
Ja arvatkaas, tyyny on muuten melko jämy putki, pysyy pystyssäkin. Sen sisällä on kaksi varavilttiä tiukalla rullalla. Noita vilttejä varten tuon tyynyn teinkin. Miksi säilyttää jossain yläkaapissa hankalasti vilttejä, jos ne voisivat olla helposti käden ulottuvilla ja samalla hyötykäytössä? Niimpä.

6 kommenttia:

 1. mahtava idea! tähän kun saisi vielä ohjetta tumpelolle...:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Putkityyny-malliin löytyy varmasti netistä joku ohje..jos ei niin kaikista tumpeloinhan voi tunkea viltit ihan tavallisenkin tyynyn sisään täytteeksi. Jos on iso tyynyliina niin siitähän tulee hyvä istuintyyny, kun viikkaa viltit tasaisena sisään! :)

   Poista
 2. Miten hyvä idea! Mäkin tarvisin ehdottomasti tällaisen :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Mahtava idea! Pitkään on vaatehuoneessa lojunut tosi kiva samettinen putkityynyn päällinen, johon en vain ole saanut aikaiseksi tehdä sisätyynyä. Samassa vaatehuoneessa on lojunut fleeceviltti. Yksi plus yksi... miksi en tätä ole itse keksinyt? Joskus kaikista ilmeisimmät ratkaisut vain eivät tule mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sanoppa muuta! Sitä ajattelee usein liian monimutkaiseksi, usein se paras vaihtoehto on se kaikista yksinkertaisin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.