maanantai 16. maaliskuuta 2015

Vohvelipyyhkeet.

Edellisen ja uusimman vohvelikankailun jälkeen taisi pujahtaa lähemmäs kaksikymmentä vuotta. Varmaan ala-asteella viimeksi tehnyt kässätunnilla jotain vohvelista. Ja nyt palasin siihen pitkän tauon jälkeen.
Kuulin vinkin, että vohvelikangas on oikein hyvä pyyhekangas. Oho, on vai? No pakkohan sitä oli sitten kokeilla. Ostin metrin ja ihastelin kivan pientä hintaa (5,90e Eurokankaassa). Kotona pistin kappaleen kahteen osaan, käänsin reunat ja tein värikkäästä tilkkukankaasta lenksut (a.ka. myös merkit, joista tietää kumpi on "oikea puoli").
Niistä ei tullut kuitenkaan keittiö- tai kylpypyyhkeitä vaan just sopivasti joogamaton levyiset urheilupyyhkeet! Ai vitsit on kyllä ensi fiiliksellä hyvät. Kaikista parasta on, että vohvelikangas taittuu hurjan pieneen tilaan. Varmasti tosi hyviä mm. matkoilla. Siinä missä yksi frotee syö puolet laukusta, vohvelikangas menee sullomatta pikkuseen sivutaskuun.
Sanottakoon vielä, että tällainen pieneen tilaan menevä urheilupyyhe on muuten silloinkin hyvä, kun jos menee jostain muualta suoraan jumpalle ja ei jaksa kantaa urheilukassia ja omaa mattoa mukana. Voi ottaa salilta lainamaton ja heittää siihen oman pyyhkeen päälle (koska hygianiasyistä minua ainakin ne vanhat koskaan pesemättömät lainamatot ällöttää).

Ja nyt urheilemaan!

2 kommenttia:

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.