tiistai 5. kesäkuuta 2012

Pompom-jatko-osa.

Eiliset pompompottelut jatkuvat, osa kaksi. Edellispostauksessa eka ote chenillepalloihin hiuslenksuina.
Kokeilin jo vähän lenksuja eri kampauksiin: ponnareihin, letteihin ja tiukkaan nutturaan niin sivulle kuin myös takaraivolle. Hyvin toimii hymyn innostajana, oli hiuslenksut yhdessä, yksin tai erikseen.
Kokeilin myös saako chenillepalloista "oikeaa" pompom-nauhaa. Erään puljun myynnissä olleet pompom-nauhat (n.4,5e/m) olivat liian isoja ja väljiä, joten testasin tee-se-itse-versiota. Kyllähän se onnistui, mutta eihän siitä samanlaista tullut, mutta ainakin sai itse määrittää kuinka tiheään pallurat nauhassa ovat..
Ensimmäisestä nauhan kokeilupätkästä tein köyhän miehen version Nikole Akongin inspiroimista kaulakoruista / Honestly wtf: Pom Pom Necklaces. Todellakin, köyhän-bloggajan-rupuversion, hah. Fail! Saa nauraa!
Toinen lyhyempi nauha meni käsikoruksi. Käytin leveämpää nauhaa ja ketjusta sekä siihen liitetystä virkatusta nauhasta koostuvan käsikorun lähtökohtana oli tämä:  Thanks, I made it: Pom Pom bracelet.
Ei siitäkään järin upea luomus tullut! Haha! Ei yllä oikeasta pallonauhasta tehdyn käsikorun tasolle. Fail!

EDIT // Ymmärrettävistä syistä yllä olevat menivät purkuun, vaikka ne täällä teille esittelinkin.
Kun kaksi korutekelettä meni astetta enemmän mönkään, otin askeleen taaksepäin johonkin helpompaan eli toisin sanoen tuttuun ja turvalliseen: korviksiin. Yhdet pallot ja yksi onnistunut tuotos! Söpöt pallurat!
Sitten tein palloista isomman pallon kaulakoruksi. Ensin kokeilin pallojen ompelemista käsin toisiinsa, mutta siitä ei tullut kovin kestävä, joten kiinnitin pallot pienen massapallon ympärille kuumaliimalla. Massapallon reikään liimasin myös korupiikin ja siihen ison korulenkin, joka ei "huku" pallojen keskelle.
Ja tästä tykkään kovasti! Vinksahtanut mielikuvitukseni tahtoo nimetä kaulakorun molekyyliksi!

12 kommenttia:

 1. mun mielestä toi kaulakoru näyttää enemmän tiiäks semmoselta atomin ytimeltä ;) hauskoja juttuja oot askarrellu, varsinkin korvikset on tosi kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Atomikin kyllä kävisi, mutta se tuo omaan mieleen aina mielikuvan atomipommista ja siksi molekyyli on iloisempi sana ;) Kiitos Repsu! :)

   Poista
 2. Ihanan leikkimieliset! Mistä ostit nuo korviskoukut, noissa on mukana tuo "osa" johon saa kiinni korut, tässätapauksessa nuo pom pomit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anonyymi :) Nuo viittaamasi jatko-osat (kummassakin korviksessa kaksi osaa koukun alla) ovat erilliset, kirppiskoruista puretut. Korviskoukut ovat siis ihan tavalliset. Jos samankaltaisia myydään jossain valmiina, minäkin tahdon sen paikan tietää! :D

   Poista
 3. Molekyyli minullekin tuli ekana mieleen. Ihana tuo kaulakoru ja sopot korvikset! Pitaakin kokeilla noita pompompuloita joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kokeile! :) Ainakin Tiimarista saa pussillisen alle kahteen euroon. Vaihtoehtoina kaksi eri värikombinaatiota :)

   Poista
 4. "Ensimmäisestä nauhan kokeilupätkästä tein köyhän miehen version Nikole Akongin inspiroimista kaulakoruista / Honestly wtf: Pom Pom Necklaces. Todellakin, köyhän-bloggajan-rupuversion, hah. Fail!"

  hahahhahahhahaahehehheeeee :DDDD oikeesti mulla meinas mennä sipsit väärään kurkkuun ku katoin alkuperäisen version ja vertasin sinun tekemään :DDDDD oikeesti :D Onhan tuo suoraan sanottuna ihan kamala, menee varmasti purkuun :D Ja se käsikoru oli myös oikeasti fail :D No parempi onni ja inspis ensikerralla mutta tää oli oikeasti ihan naurettava juttu, kiitos nauruista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fail mikä fail, kaikki ei mene aina niinkuin pitäs. Ole hyvä nauruista, ei kannata syödä sipsiä samaan aikaan.

   Poista
  2. En oikein osaa sanoa reagoinko edelliseen anonyymikommenttiin itkulla vai naurulla :'D Anonyymille suosittelisin vaikka vauva.fi:tä tai muuta arvosteluhenkisempää keskustelupalstaa, löytyy varmasti enemmän samanhenkistä seuraa :)

   Pusuja, M!

   Poista
  3. Noh, kommentteja on aina moneen lähtöön.. :D Pusuja itsellesi Elina! :)

   Poista
  4. Elina: mistäs sinä tiedät mitä Vauva.fi keskustelupalstalla puhutaan? En minä sinun ja sinunhenkisten kanssa sinne tule juttelemaan vaikka kuinka vinkkaat. Pysy sinä siellä yksinäs äläkä tule tänne minua ahistelemaan, minä jään tänne :)

   Poista
  5. Noh noh, jätetäänpäs nyt tämä sikseen ja keskitytään olennaisempiin asioihin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.