lauantai 7. heinäkuuta 2012

11 vastausta.

Sain haasteen Aika kivoilta, kiitos Katariina ja Anniina! Haaste tipahti jo aika päivät sitten, joten on aikakin ottaa homma haltuun ja vastata seuraavaan 11 kysymykseen, here we go:
1. Mikä on sinun ikuisuusprojektisi? Oi voi, niitä on liian monta. Niin monta, että kasautuvat läjiksi. Joku projekti voi odottaa vuosia valmistumistaan. Joku ei valmistu koskaan. Esimerkiksi tämä takki odottaa edelleen muokkaustaan. Ostin sen yli neljä vuotta sitten ja vieläkään ei ole mitään tapahtunut.. krhm, any day (year) now..

2. Kenelle kerrot ensimmäisenä valmistuneista projekteista?
Riippuu millainen projekti on kyseessä. Joskus avomiehelle, joskus äidille, joskus ystäville. Ja tietenkin teille lukijoille postauksien muodossa!
3. Oletko perinyt innostuksen käsillä tekemiseen joltakin? Keneltä? Taipuvuus käsillä tekemiseen on tullut geenien mukana. Äiti on aikamoinen käsityötaituri ja isä perinteinen kaiken korjaava remonttireiska. Tee-se-itse-meininki on siis kotona opittu elämäntapa. Mitään ei ostettu, jos sen saattoi tehdä itse.
4. Lempityövälineesi? Sakset. En tiedä miten ihmeessä selvisin ennen muinoin ilman kunnollisia ompelusaksia. Kaikki kangasta kelvottomasti nihkuttavat ja sylttäävät sakset joutaisi kaivoon!
5. Mikä on seuraava projektisi? Toivottavasti jotain tästä paperipussista. En edes muista mitä pussissa on. Minulla on huono tapa kasata ja hamstrata tehtäviä juttuja, kunnes unohdan mitäs sitä piti taas tehdä..
6. Mitä väristä materiaalia useimmiten käytät? Viimeaikoina värikirjo on sisältänyt paljon mustaa, sinistä ja kaikkea punaista. Luulen, että syksyllä iskevät kuosit, kun nyt olen jämähtänyt yksivärisyyteen.

7. Vaihteleeko innostus vuodenaikojen mukaan?
Olen huomannut, että mitä enemmän valoa, sitä enemmän on virtaa ja inspiraatiota. Myös tietty projektit vaihtelevat sesonkien mukaan, helteellä kesävaatteita ja talvella lämpimämpää päälle puettavaa. Kodin sisustuskin vaihtuu sesonkien mukana.
8. Mitä työtäsi ihastelet eniten? Koruista yksi eniten ihasteluja saanut on cernit-massasta tehty kukkasormukseni. Ihastelut ovat niin itseltäni kuin myös muilta ihmisiltä, se on oikea kehuissa paistattelija.
9. Missä säilytät käsityötavaroitasi? Jos unohdetaan kankaat, korutarvikkeet, langat, nauhat yms. niin suurin osa "oikeista" käsityötavaroistani on vanhanaikaisessa sivuille avattavassa puisessa pakissa. Pakilla on tunnearvoa, siinä on edesmennyt tätinikin omat käsityötarvikkeet aina säilyttänyt.
10. Tuorein hankintasi? Yksi tuoreimmista on kirppikseltä ostamani paljettipaita (1e). Kyllä, se on kaamea..mutta aion pistää palasiksi sen! Mielessä pyörii muutama idea, mutta en osaa päättää mikä on niistä toteuttamiskelpoisin..pahoin pelkään, että paidasta tulee kategoriaa i k u i s u u s p r o j e k t i t.
11. Mitä tahtoisit seuraavaksi oppia? En ihan seuraavaksi, mutta joskus: graffitit. En tarkoita, että tahtoisin oppia spraymaalaamaan graffiteja seinille, vaan sitä, että haluaisin niin kovasti maalata graffitiaiheiset tennarit! Olisi mahtavaa, jos hallussa olisi omantakeinen tyyli luoda graffititekstejä.
Mutta nyt ylös penkistä ja ulos parvekkeelle nauttimaan kesälauantaista ja uusimmasta Trendistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.