maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viisi kivaa uutta kotiin.

Uusi viikko alkoi uudella kahvinkeittimellä. Vanha irtisanoitui töistä, joten uusi piti palkata kiireellä: halvin musta keitin, kiitos! Tiedän muuten mitä teen ensi kerralla, kun on tylsää. Kasvojen vääntely keittimen pinnalta toimii tee-se-itse-pilapeilinä.  
Kaupasta tarttui mukaan myös kodin onni poiskantohinnalla (1e). Toivon peukut pystyssä, että onni herää kasvamaan. Reppana ollut kuin aavikolla. Pitää rauhallisesti sumuttaa sitä, jos virkenisi. // Meillä saa sumutepullokin koreilla, se kantaa vanhaa rannekorua, jota en omassa ranteessani pidä lainkaan.
Raijasin kotiin myös jotain uutta roskakatoksesta. Vein roskia, toin kuppeja. Joku oli jättänyt täysin ehjät kupposet maahan pussissa minun dyykattavakseni. Harmi, kun ei ollut mukana mätsääviä lautasia.
Vanhojen karkkilootien ja -rasioiden kokoelmani pääsi kasvamaan lahjoituksen turvin kahdella ihanalla yksilöllä. Toistaiseksi ovat koristeena silmän ilona, myöhemmin siirrän ne ihan säilytyskäyttöön.
Ei päivää ilman jotain käsillä tekemistä. Tänään jatkojohto sai sähköteipistä raidoituksen. Idea nähty Bambulassa sekä in this light and on this evening-blogissa. Ajoittain lyhkäisessä käytössä oleva johto ei enää rojota lattian rajassa rumasti, kun raidat tuovat vähän pilkettä silmään. Havaitsen tässä markkinaraon: miksei kaikki johdot voisi olla kuositettuja, hauskoja, persoonallisia, jopa kauniita?

6 kommenttia:

 1. Mulla on muuten noita samoja kuppeja (ja lautasia) kotona, ollut jo monta vuotta. Todella hyvää laatua, kestävät ja kestävät aina vaan vaikka pesen astianpesukoneessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kylläpäs sattui! :) Kiva kuulla, että ovat hyvää laatua, sillä pelkäsin niiden olevan jotain ö-luokan laatua. Osaatkohan sanoa mistä kupposet ovat, jos vaikka ostaisin kuppeihin kuuluvia lautasia? :)

   Poista
 2. Kupit ovat kivan näköiset! Ja sähköteippi on ystävä <3 :)

  VastaaPoista
 3. Olen saanut mulla olevat kauan sitten, ne taitavat olla vanhempaa tuotantoa. Tarkoitan siis että minulla ei ole siis mitään tietoa mistä ne ovat alunperin kotoisin. Mun kupeissa lasite on kestänyt hyvin ja ne ovat tosi painavia, kyllä nuo kupit näyttävät ihan samanlaisilta. Toivottavasti ovat yhtä kestäviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, olisi ollut kiva tietää mistä saisi lisää mikäli ovat samaa.

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.