keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Lahkeettomat.

Siinä on farkut. Vanhat farkut, joita on kavennettu, uudelleen kavennettu, haaroista korjattu ja uudelleen haaroista korjattu. Koskaan ne eivät haaruksista ole loistavasti istuneet, mutta silti ne ovat käytössä pysyneet - ne kulahtaneimmat on vaan aina ne mukavimmat arjessa. Voitte jo varmaan arvata, että..
..lahkeethan niistä lähti. Haarus on niin kulunut, että kolmas pakkauskierros tuskin antaisi farkuille lisää ikää, joten leikkasin lahkeet pois. Saa nähdä kauanko kestävät ennen kuin lopullisesti rasahtavat puhki!
Koska shortseinakaan pökät tuskin siis montaa käyttökertaa kestävät, pistin sotamaalaukset lahkeeseen. Ajattelin, että pidetään nyt sitten kunnolla loppuun asti! Kun muutkin maalaavat, niin maalaan minäkin.
Shortsit saivat inspiraatiota täältä: diyraven: inked demin shorts. Kuviot tehty hiukan ohennetulla akryylimaalilla superlonipalalla tuputtaen. Maalarinteippi loppu, joten otin b-suunnitelman käyttöön: normaalin kirkkaan teipin. Tulipahan testattua ja opittua, että normiteippikin käy, mutta voi teipistä riippuen aiheuttaa vuotovaurioita helpommin kuin maalarinteippi..
Saa nähdä montako kertaa shortsit vielä kestävät, mutta näillä mennään! 

4 kommenttia:

 1. Nuo on todella hienot! Pitäis kokeilla itekkin, koska omistan parit todella kulahtaneet farkut:)
  Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ole hyvä, kyllä tällä jos millä saa vanhat farkut vähän käyttökertoja lisää :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.