tiistai 5. maaliskuuta 2013

Dino.

Eläinteemalla jatketaan. Kyseessä on piinallisen venähtänyt projekti nimeltä dino kukkaruukkuna (kuten The Plaid Pigeon). Alkoi vaihe yksi: dinosauruksen metsästys. Kaupat tarjosivat vain lötköjä dinoja, jotka eivät edes pysyneet omin jaloin pystyssä, mutta onneksi kirpparilla tuli tämä pieni yksilö vastaan!
Vaihe kaksi: dinon selän puhkominen ja spraymaalaaminen. Tämä tuli tehtyä jo (krhm) viime kesänä.
Etsin pitkään pientä kaktusta, mutta kaupat oli toista mieltä myytävien kaktuksien koosta. Kerran jopa ostin tämän kivan värisen kaktuksen vain huomatakseni, että sehän ei mahdu dinoon runnomallakaan.
Pistin kaktuksen pettyneenä kahvikuppiin. Myöhemmin vaihdoin sen spraymaalattuun maitokannuun. Pian kävi ilmi ettei muutto ollut kaktukselle lainkaan mieleen, joten sehän päätti luovuttaa ja heittää veivinsä.
Ja vihdoin, nyt vaihe kolme: löysin tarpeeksi kitukasvuisen kaktuksen! Hurraa, eihän siihen mennyt kuin abauttiarallaa vuosi! Tyrkkäsin kaktuksen leikattuun lääkepurkkiin (pohjassa reikiä) ja lääkepurkin dinosaurukseen.  Pieni on kaktus, mutta silti sekään ei meinannut upota kivan näkymättömästi dinon sisuksiin. Nyt vain toivon peukut pystyssä, ettei kaktus tykännyt huonoa "ruukun" vaihtamisesta.
Dino vaelsi virnuilemaan kirjahyllylle. Kaktus on niin vaivaisen pieni, että sitä ei kyllä juuri huomaa, mutta onpahan kasvuvaraa mikäli se sille päälle innostuu. Nyt tekisi kovin mieli isompaa ja pitkäkaulaista dinosaurusruukkua. Projekti osa kaksi käynnistyköön ja uuden dinon etsiminen alkakoon!

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :) vaikkakin kehu kuuluu idean alkuperäiselle keksijälle :)

   Poista
 2. Apua mitäköhän seuraavaksi? Ensin poneja ja sitten dinoja :DD

  VastaaPoista
 3. Hei ihan nerokasta! :D Voisin istutella mun pääsiäisruohot tänä vuonna vähän persoonallisempaan purkkiin tästä inspiroituneena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäisruohot oiskin leluruukussa tosi hauska näky! :)

   Poista
 4. Tosi hieno idea, vois melkein itekkin kokeilla, mutta mulla varmaan menis vielä kauemmin ku sulla :) Aloin kummiskin googlaileen dinoja ja tämmönen löytyi: http://www.toysrus.fi/Tuotemerkit/Dinosaur/Iso%20dinosaurus.aspx?id=610926&vid=521284A Onko sopiva, vai minkä kokoinen tuo sun dino on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olisi sopiva, se näyttäisi olevan noin puolet omaa dinoani isompi! Siihen löytyisi varmasti sopiva kasvikin paremmin :)

   Poista
 5. :) jotta elämä ei olisi liian vakavaa. Meillä taitaisi lapset vähän itkeskellä, jos äiti puhkoisi dinon. Muutama vuosi vielä. Tai sitten he voisivat myös innostua, jos saisivat siihen oman kasvin...entäs rairuohot...wow

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entä jos kyseessä olisi jo lelu, joka on vähän rikki tai muuten jäänyt käyttämättä? Tai entä jos se ei olisi dino, vaan joku "ei-lempi-eläin"? :) Se voisi olla myös opettavaista lapsille, jos leluruukuun laittaisi kasvamaan oman rairuohon heille huollettavaksi ;)

   Poista
 6. Hei, millaisia teräaseita tuohon puhkomiseen käytit?
  Nimimerkillä joululahjat tekosessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli melko ohutta muovia, joten terävällä puukolla viilsin aukon :) paremman puutteessa voi kokeilla aseeksi ihan keittiöveitseä, varovasti vain hyvää tasoa vasten :)

   Poista
  2. Kiits, innostuinpa niin että taidan huomenna mennä tutkimaan paikallisen HongKongin hyllyjä puukon ja jopa kenties Dremelin toivossa. Ja kuumaliimaa..!

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.