torstai 28. marraskuuta 2013

Penaalin terävimmät kynät.

Rupesin kynäilemään. Löysin hyvin avartavan ja helpon tutoriaalin kynäsormuksen itse tekemiseen, joten..
..senhän sitten tein! Ensin päädyin valkoiseen yksilöön, joka sitten kyllä tuli vähän sotkettua pikaliimatörttöön. Mutta tuli siitä oikein hyvä ensimmäinen yksilö. Tutoriaalin sormukseen löytää täältä: Little Button Diaries: A Little Crayon Ring. Ohjeen mukaista minisahaa ei löytynyt, mutta totesin myös terävän puukon (keittiöveitsi ei hyvä, oikea puukko parempi) riittävän kynän pätkimiseen hyvin.
Sitten aloin tekemään violettia kaveria, mutta kynän lyijy oli niin mäskänä sisältä, että kunnollisten palasten surkastua teinkin aiotusta sormuksesta pienet korvakorut. Nämä suojasin kauttaaltaan värittömällä halppis-kynsilakalla (jotta esim. vesisade tai hiuslakka eivät pääse tekemään tuhojaan korvakoruille).
Sitten kokosin mustia kynänpätkiä yhteen ja aloin tekemään niistä isoa sormusta. Mutta siitä tulikin liian kömpelö sormeen, joten liimasin sen nahkapalan päälle (jotta tausta olisi täysin sileä) ja sen taakse rintakoruneulan. Hiukkasen harmittaa, että hiomisessa kynien musta väri levisi ja pinta on vähän likaisen näköinen. Ehkä kokeilen veitsellä raaputtaa pintaa puhtaaksi? Ehkä se auttaisi..jos vaikka pintakin tasottuisi enemmän!
Loppuun otos koko kynäkoru-perheestä. Riipuskynän olen tehnyt aiemmin ja tutoriaalini siihen löytyy täältä.

6 kommenttia:

 1. Hienoja! :) Itellä tuli mieleen että noistahan vois tehä semmosen statement-kaulakorunkin,jotka kiinnittää metalliketjuun sitten jotenkin. Aika mahtava tulisi varmaan myös isommista värikynistä. Heti alkoi inspiraatio jyllätä päässä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni :) Totta, se voisi olla melkoisen mahtava! :) hyvä idea!

   Poista
 2. hauskoja! materiaalia ainakin löytyisi! :D

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.