maanantai 11. marraskuuta 2013

Paperikori.

Kun en viime viikolla onnistunut saamaan kivaa kirjansivuista tehtyä paperikoria, otin suunnitelma b:n käyttöön.
Paras tyytyä siihen minkä osaa ja jaksaa tehdä loppuun. Eli punoin koriksi nelinkertaiseksi ommeltuja, noin 5cm leveitä paperinauhoja. Tuo paperin ompeleminen koneella on kyllä hauskaa, suosittelen kokeilemaan!
Keltainen ommellanka oli mielestäni hyvä veto, sellainen pienenpieni yksityiskohta, joka kyllä häipyy helposti katsojan näkökentästä..mutta se tavallisempi valkoinen lanka olisi ollut vieläkin tylsempi vaihtoehto!

Tsekkaa tutoriaali paperikorin tekemiseen ja punomiseen esim. täältä: Design Sponge / Recycled paper basket.

8 kommenttia:

 1. Moi! Siis ompelit tavallista paperia? Käykö sanomalehti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyseinen paperi ei ollut siis mitään tulostuspaperia, enemmänkin hylly-/lahjapaperin paksuista. Mutta aivan hyvin käy mikä vain paperi, miksei myös mainoslehdet ja jopa sanomalehdet. Ohuen kannattee taiteilla sen verran paksuksi, että ommel kestää. Paksuuden näkee testailemalla. Myös tikin pituus on hyvä säätää pidemmäksi, liian pieni ommel ei ole hyvä :)

   Poista
 2. Näin joulun lähestyessä suosittelen erilaisten paperisten lahjapussukoiden ompelua :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Olen joskus kokeillut punomista vanhasta muropaketista Hesarin ohjeella, lopputulos ei ehkä ollut mikään maailman siistein, mutta tuo sinun hieno korisi herätti taas mielenkiinnon punomista kohtaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinto toimintaan, punominen on kivaa ja itsekin olen huomannut, että ei se kovin helppoa aina ole. Kokeile, josko uudesta tulisi kivempi! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.