tiistai 24. joulukuuta 2013

Hyvää joulua.

Hyvää Joulua! Täällä on jo joulusanottu ja perinteiset joulupiirretyt katsottu. Nyt loppu kiire ja hössötys, aloitetaan joulun viettäminen. Tuli pukki tai ei, toivon rauhallista, kaunista ja lämmintä joulua lukijoilleni!

4 kommenttia:

 1. Mukavaa joulunaikaa

  Itse olin viikonloppuna kotiseudulla Oulussa päin, näin äitiä, sen miestä sekä mun isää ja äidin vanhempia. Äidillä söin jouluruokaa sekä niiden kotona, että mökillä ja isäänikin näin kahdesti. Ensin pe Oulussa ja sitten vielä sunnuntaina sen raksalla. Isälle vein joululahjaksi ruokakassin johon tuli laitettua muun muassa gluteenittomia juttuja.

  Ma tultiin Kuopion kautta kotiin, piti päästä käymään mm. Ikeassa, mutten löytänyt mitään. Aattona käytiin miehen vanhempien luona syömässä ja ilta meni pilalle kun onnistuin hajottamaan kotona lasin ja lautasen sekä tiputtamaan lohipalasen katkarapuineen matolle :(.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa melkoisen mukavalta joulunajalta vaikka ilta sitten menikin pienen sattumuksen takia pilalle. Mut hei, sitä sattuu kaikille joskus, että astiat putoo ja tulee sotkua. Toivottavasti pyhät meni jo paremmin ilman sattumuksia :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.