maanantai 30. joulukuuta 2013

Kalenterit 2014.

Vois ottaa pienen teleporttauksen eiliseen, koska itsetehtyjen joululahjojen pläjäyksestä jäi kelkasta pois askartelemani kalenterit. Kun lokakuussa näin ihanassa aamukahvilla-blogissa nämä askarrellut kalenterit, tiesin heti, että valmistan samankaltaisia joululahjoiksi. Lopulta tein muutamat setit, valkoisille pohjille kaksipuoleisesti. Leikkelin naistenlehtiä, kuvastoja ja mainoksia saadakseni visuaalisesti kivoja kalenterikuvia. Niitä sitten ilta pari liimailin ja loput ajat mietin miten teen itse kuukaudet pohjille. Ostamani leimat osottautuivat liian isoiksi, joten päädyin kirjaamaan päivät ihan käsin (jaiks!) kalligrafia-kynällä. Harmillisesti piti vielä nämä tussaukset kontaktoida, koska pienikin kosteus sormissa tuntui levittävän myös musteen kuivumisen jälkeen.
Iso työ kaikkiaan kalentereissa oli, mutta kivana sarjatuotantona ne menivät. Ja olivat ihasteltuja! Nyt pitää ehkä vielä tehdä yksi kappale ihan vain itselle. Vielähän tässä hyvin ehtii ennen kuin vuosi vaihtuu!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania!
  Täytyy pistää idea muistiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ehdottomasti tämä aamukahvilla-bloggaajan idea pitää laittaa muillakin toteutukseen :)

   Poista
 2. Kivan näköisiä ! :) itsekin olen joskus tehnyt kalenterin, mutta piirsin niihin kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) voi vitsi, mäkin mietin et oisko piirtänyt its kuvat, mutta siihen olisi voinut upota tuplasti enemmän aikaa..leikkaaminen ja liimaaminen oli nyt nopeampaa :)

   Poista
 3. Onpa kivan näköisiä! En varsinaisesti tarvitse seinäkalenteria, mutta tekisi mieli kyllä askarrella tuollainen ihan hyvin vuoksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no tartteehan sitä nyt vähintään askartelun ilon vuoksi tehdä yksi pieni kalenteri ;)

   Poista
 4. Voi miten ihania! Huippu idea :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.