maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukiire.

Tänään heräsin paniikkiin. Jouluhan on ihan kohta. Reipas viikko aattoon eikä yhtään lahjaa vielä valmiina. Osa puolitiessä ja loppujen tarvikkeita ei ole edes hankittuna. Taasko tässä kävi näin. Enhän ole ainut, enhän?

// Tänä vuonna joulukynttelikkö ei päässyt ikkunaan vaan laitoin sen lipastolle. Kivasti heijastaa valoa seinän kautta koko huoneeseen. Kynttelikkö koristeltu täällä, tontut tuunattu täällä ja hapsunauhakuuset esitelty täällä.
Ja kun tässä joulu-tulee-paniikki-kiireessä toheltaa, tulee väliin myös epäonnistuttua. Ensin hankkii materiaalia liian vähän ja lukee/katsoo ohjeen vähän vain sinnepäin niin kyllähän sitä alusta sitten joutuu aloittamaan. Näin kävi myös pienelle pilvilautaselle (idea täältä), jota air-dry-massasta itselleni yritin tehdä. Massa ei riittänyt tahtomaani kokoon, enkä oivaltanut siloittaa pintaa oikein ja nyt tekee mieli vähän kirota. Ei tullut hyvä! Ehkä kokeilen maalata ja lakata tuon, jos pilvestä tulisi siten tykättävämpi. Onneksi sentään tätä päivää piristää kahdestä muovihelmestä tehdyt nappikorvakorut. Pistän napit korviin ja skippaan paniikin. Kaikki järjestyy. Onhan tässä vielä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.