keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Postin matkassa.

Vihdoin joulukortit postissa, check! Ei meinannut tänä vuonna liimaa-leikkaa-paskartelu luovia, joten päädyin suurimpaan osaan vain piirtelemään pinterestin kuvahaun innoittamia jouluisia kuvia. Vähän joulurunoja kylkiin ja kuoriin länttäsin HohoHo-teippiä, joka kuuluu mahtavaan teippisettiin, jotka ovat jo valmiina hyökkäämään lahjojen paketointiin! Teipit tarjosi Lidl muutaman euron hintaan per setti. Ostin kerralla kaksi settiä niin eivätpähän lopu kesken vaan iloa riittää pidemmällekin.
Aiemmin postin matkaan lähti myös tekemäni nahkakaulakoru, jonka valmistin lukijan tilauksesta. Meinasi vain tilauksen toteuttaminen tökkiä, kun käytin omaan verrattuna (alatason kuvat: kaulakoru, ranneke ja hiuspanta esittelyssä täällä) erilaista nahkaa ja se ei sitten halunnutkaan työskennellä kanssani yhtä sutjakkaasti. Lopulta kuitenkin kaikki hyvin ja toivottavasti myös tilaaja on lopputulokseen tyytyväinen.

2 kommenttia:

  1. Ihania kortteja, tuolla tavallahan ne kaiken persoonallisimmat syntyvät. :) Vieläköhän noita teippisettejä löytyy Lidlistä, onko siitä kauan kun nuo ostit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Lotta :) on siitä yli kaksi viikkoa aikaa. Erä näytti isolta, eihän se haittaa jos käyt lähimmästä Lidilistä katsomassa oisko niitä vielä jäljellä :)

      Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.