sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Henkivakuutus.

Eräs pimeä ilta huomasin, että olin seurueen ainut, jolla ei ollut heijastinta. Mutku kyllä mulla yleensä on. Takissa ja vielä laukussakin. Missä oli nyt tuplavarustus, kun pimennossa käveltiin? Mutku tässä takissa ei ole lenksuja ja eikä hakaneulojen puhkomiset ole kivoja. Ja mutku vaikka heijastimia on paljon, niin niiden siirtely vaatteesta toiseen tuntuu olevan niin hirveen vaikeaa muistaa kiireessä. Mutkuniinniin, parasta jättää selitykset ja ottaa mm. Aarikan heijastimista mallia. Ei neuloja, ei naruja. Yksi klipsu ja kiinni pysyy. Kun on "kiinteä" heijastin per takki, eipä tartte enää niitä eestaas irroitella.
Tässä vielä kuvaa uudesta hyvin edullisesta henkivakuutuksesta. Pitkän helman laidassa heiluu, enää en kulje näkymättömänä. Timantin arvoinen juttu! Ks. lisää tekemiäni heijastimia täältä, täältä tai täältä.

8 kommenttia:

 1. Heijastimen käyttöpakko pitäisi tulla lakiin. On oikeasti pelottaavaa kun suomalaisten pukeutuminen tähän vuodenaikaan on yhtä synkkää kuin ilma ja kun ei ole heijastimia, autosta on miltei mahdoton nahdä ketään, ennen kuin on liian myöhäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin eikä vain suomalaisten, muuallakin on pimeää ja ympäri vuoden eikä heijastinta tunneta edes käsitteenä :( siinä olisi suomalaisilla markkinarako viedä heijastin maailmalle :)

   Poista
 2. Heh! Sain siun aikasemmasta sugar skull -heijastin postauksesta inspiksen tehdä heijastimia joululahjaksi ihmisille. Tein ne tosin vähän eri tavalla, mutta samalla innoistuin tekemään muunkinlaisia heijastimia ja tämä timantti oli sattumalta myös yksi malli miulla. :)

  Tää onkin hyvä idea tehdä tuosta lenkusta tuollainen lyhyt, jotta sen voi suoraan laittaa takin helmaan. Itse tein sellasia pidempinauhaisia malleja taskun reinaan kiinnitettäviksi, mutta tämähän on myös hyvä idea. Ehkä seuraavaa kertaa varten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, on tosi kiva kuulla, että postaus on ollut inspiroiva! :) kiitos!

   Poista
 3. hei, lisäsin sinut blogini seurattaviin! Kiitos kivoista tuunaus- ja kierrätysideoistasi!! Tervetuloa vierailulle :)
  Raisa H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi, toivottavasti tykkäät myös jatkossa :)

   Poista
 4. Mistä oot löytäny noin kivoja klipsuja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat olla monen mutkan takaa kierrätettyjä tyyliin lapsuuden kurahaalareista tm :) vastaavia saa kuitenkin ostettua kaikista käsityötarvikeliikkeistä. Kurkkaa lähimpään nappikauppaan! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.