keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pieni lokerikko.

Olen kova Clipper-teen fani. Ne maistuu hyvältä ja ovat ne myös pakkauksissaan tosi nättejä. Niin nättejä, että niitä on tullut otettua syrjäänkin. Tänään en enää muistanut mitä varten niitä muka säilytin, joten päätin mielijohteesta uhrata ne liimaa-leikkaa-askarteluun.
Ja tämmönen hökötys paketeista sitten tuli, pieni lokerikko. Tein sen näin: leikkasin lootat keskeltä auki, liimasin yhteen ja vuorasin kauttaaltaan valkoisella hylly(?)paperilla. Päälle vielä pistin kontaktia, jotta päällystys ainakin kestäisi. Mitä nyt vähän jäi nurkat irvistämään, mutta onpahan ainakin tekijänsä näköinen.
Ja tähän tarkoitukseen pystylokerikon sitten tein. Suututti kylppärin kaapissa monet erilaiset purnukat, kipot ja kupot, joissa pinnit, topsit, pikkurasvat ja meikkisudit olivat. Vaikka kuinka piti järjestystä yllä, näytti se aina siltä, että joku on putoamassa tasolta yli laidan. Nyt, kun on pikkutarpeet samassa laivassa, vievät ne vähemmän tilaa ja niiden kokonaisuuskin näyttääkin pelkistetysti paremmalta.

14 kommenttia:

 1. Hei jes! Taas tosi kiva idea. Olen miettinyt miten saisin työpöytäni täällä kotosalla järjestykseen kun tuota pientä hilpetööriä on enempi kuin tarpeeksi. Pitääpäs katsella löytyisikö itseltä sopivaa materiaalia ja alkaa kerrankin askartelemaan :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) varmasti löydät jotain mistä leikellä sopivaa lokerikkoa niin saat työpöytää järjestykseen! :)

   Poista
 2. näppärä ja simppeli! :D hieno

  VastaaPoista
 3. Voi, mä toivoin ton ekan kuvan nähtyäni että olet keksinyt jonkun idean, missä Clipper-purkit myös näkyvät! :D Ei sillä, tuo säilytyslokerikko näyttää oikein pätevältä, mutta olen metsästänyt ideaa, missä söpöjä teepurkkeja voisi hyödyntää nimenomaan niiden söpöyden takia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, niin minäkin toivon, että olisin keksinyt jotain missä olisi nätit ulkoasut jääneet näkösälle. Ois tullut kiva värikimara!

   Poista
 4. Ite oon kans pari Clipperin pakettia jemmannu, ajattelin leikellä ne korttikäyttöön! Sopii teen ystävälle synttärikortiksi jos lahjakin on teeman mukainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortit onki kyllä kanssa kiva idea! :) taidankin seuraavasta tyhjenevästä paketista leikata kyljen korttimateriaaliksi. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 5. Hyvä idea, tosi kekseliästä ja hauska tapa kierrättää! =) Mietin vaan että kun nuo askit ovat niin kauniita niin miltähän näyttäisi ilman tuota valkoista päällystettä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) totta! Nyt taidankin seuraavat ostettavat teepaketit valita ihan paketin sävyn mukaan, jotta niistä saisi sitten tehtyä jotain nättiä ja yhteen sopivaa ilman päällystyksiä..! :)

   Poista
 6. Olen nähnyt jossain kun söpöistä (retro ?) rasioista on leikelty muistikirjan kansia. Siihen nämäkin olisi omiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistikirjan kannet oiski kyllä tosi söpö idea, siihen kyllä sopisivat osi hyvin! :)

   Poista
 7. Minullakin on vino pino noita Clipperin rasioita odottamassa, mitä keksisin niistä. Vähän vastaavalla mallilla olen joskus tehnyt lokerikot niin Alpen-myslipatukoiden rasioista (tulleille postikorteille) kuin talouspaperirullista (kynäpurkki).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elähän odotuta rasioita, ala tekemään niistä jotain! :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.