maanantai 13. heinäkuuta 2015

Peikonlehtiä.

Viikonloppuna painoin vähän kangasta. Minunkin mieleni on hurahtanut jättipeikonlehtiin ja niitäpä sitten painoin menemään. Leimasimena oli softis-levystä leikattu kuvio, jolla länttäsin lehdet suoraan puuvillalle (ks. Instagramista minivideo).
Ompelin kankaasta ihan perinteisen kaitaliinan. En ole aikaisemmin ollut lainkaan kaitaliinojen ystävä ja ajattelin niiden olevan vain mummojen vanhempien naisten juttu, mutta näin kolmenkympin (apua!) kurkkiessa nurkan takaa sitä näköjään muuttaa mielensä myös kaitaliinojen suhteen. Ja tälleen kivalla kuvioinnilla, miksei kaitaliina olisi kiva! Kyllä jättipeikonlehdin koristeltu liinanen piristää arkistakin kattausta kummasti.

6 kommenttia:

 1. Hieno! Tykkään kaitaliinoista ja tableteista kanssa ja olen vasta 22 vuotias. Hmm. Kai tämä on ohimenevää ;)

  VastaaPoista
 2. Tää on mun mielestä niiiin hieno! Mulla on ollut fiksaatio peikonlehtiin ja peikonlehtikuvioon jo pitkään, koska lapsuudenkodissamme oli olohuoneen nurkassa valtava peikonlehti, joka loi hieman viidakkomaista tunnelmaa. Niin ja mulla on ollut kaitaliinavaihe jo pitkään päällä! Pöytäliinat on mun mielestä jotenkin vähän epäkäteviä, mutta kaitaliinoilla saa helposti piristettyä ruokapöydän ilmettä. Eli ei hätää, et ole yksin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oi, oispa mullakin peikonlehti kasvina! Olen myös huomannut, että kaitaliinat ovat kyllä isoja pöytäliinoja kätevämpiä niin käytössä, säilytyksessä, silityksessä.. :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.