perjantai 19. lokakuuta 2012

Neliöhuivista tuubihuivi.

On ihanaa löytää kirpputorilta just-se-mitä-on-pitkään-etsinyt. Tällä erää kyseessä oli iso neliöhuivi, jota etsin kirpuilta läpi kesän. Kaikki vastaan tulleet olivat väärän värisiä väärällä kuvioinnilla, liian pieniä, liian kalliita, huonokuntosia. Nyt löysin täydellisen värisen ja hyväkuntoisen neliöhuivin - ja vain eurolla!
Ja parasta huivissa on se, että sen avulla tajusin vihdoin miten isoa neliöhuivia voi käyttää tuubihuivina.
Tämä on varmaan monelle peruskauraa, mutta tämä kammottava tuherrus on niille, jotka eivät minunlaillani ole osanneet käyttää neliöhuivia. Eli taita kolmioksi, sido pitkät päät yhteen, pujota kaulaan, sido alas jääneet yhteen ja pujota "uusi reikä" kaulan ympäri. Päät voi myös kiertää "rullalle", todella ison huivin voi kiertää kolme kertaa kaulan ympäri tai yhden kulman voi jättää graafisesti eteen.
Neliöhuivi tuplasi huivini käyttömahdollisuudet, mahtava homma tällaiselle huivien himokäyttäjälle. 

Katso lisää tuubihuiveistani ja niiden käyttövinkeistä muun muassa täältä.

8 kommenttia:

 1. no enpä tiennyt itsekään tätä! Ihanan värisen huivin oot löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin ihastuin huivin väriin ensimmäisenä :)

   Poista
 2. Ihana väri tuossa huivissa, hyvää kannatti etsiä :)

  Itse olen kamalan surkea käyttämään huiveja, ihan perinteisiä kaulaliinojakin opin käyttämään vasta muutama vuosi sitten, ja lapsena en voinut sietää mitään kaulan ympärillä. Ehkä sitten eläkeikään mennessä opin käyttämään niin tuubihuiveja kuin muitakin viritelmiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla oli sama homma joskus aikoinaan huivien kanssa. Myös pipojen. Mutta nämä en-osaa-käyttää-kompleksit ovat kyllä vuosien saatossa kaikonneet ja muuttuneet lähinnä riippuvaisuudeksi. Kyllä se sinäki totut käyttämään, jos vain tahdot :)

   Poista
 3. Ompas kätsy idea! Aina tulee vastaan niitä huiveja jotka ei sitten toimikkaan niin kuin ois pitänyt, täytyypä siis kokeilla tätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Eri tavoin saa kyllä ne toimimattomatkin huivit käyttöön :)

   Poista
 4. Olen kyllä piirroskuvien kannalla, kyllä oppia pitää jakaa :) ihana tunne kun löytää etsimänsä. Nyt munkin täytyy alkaa metsästämään sitä täydellistä huivia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, niinhän se on :) Toivottavasti myös sinä löydät sen täydellisen huivin :)

   Poista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.