tiistai 16. lokakuuta 2012

Ruskakeksit.

Syksy on monelle uusien harrastuksien aikaa, mutta minusta syksy on myös sopivaa kyläilyaikaa. Mikäs on sen parempaa laatuaikaa kuin hyvässä seurassa teekupposen äärellä istahtaminen? Ystävät ja läheiset ovat ne, jotka sitä virtaa antaa, kun illat pimenee pimenemistään ja kaamos lähenee.
Olen sitä genreä, joka tykkää viedä kylään jotain mennessään. Tällä erää juuri vuoden vanhentunut emäntä sai ylläriksi itse leivottuja "Ruska-ajan kaurakeksejä". Eli peruskaurakeksejä, joissa on mukana myös kuivattuja hedelmiä kuten papaijaa, ananasta, aprikoosia ja rusinoita. Ovat rapsakoita ja pirteitä!
On tylsää ojentaa keksit muovilootassa pöytään, joten piti miettiä vaihtoehtoisen tavan saada keksit ehjänä perille kyläilykohteeseen. Päätin käärästä keksit pahvin päälle leivinpaperisuojuksen sisään.
Sitten vain sellofaania ympärille ja koristeita päälle. Voila ja keksit ovat valmiina matkaan!

4 kommenttia:

 1. Kaurakeksit on kyllä sellainen klassikko, että niiden kanssa ei voi mennä pieleen, maistuvat aina :)

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Haluaisin vinkata sulle tälläisestä sivustosta, kuin Henkireikä. Yksinkertaisena ideana on kerätä yhdelle sivustolle helppoja ja edullisia lahjaideoita. Sivusto on vielä alkutaipaleella ja kävijöitä tarvitaan. Kävijät voivat myös itse ehdottaa ja jakaa ohjeita sivustolle, jotta saamme siitä mahdollisimman monipuolisen. Jos haluat käy katsomassa ja olisi kiva, jos viitsisit kaverillekkin vinkata!

  http://parhaatlahjat.webs.com/

  Tervetuloa! :)

  VastaaPoista

Jo muumeissa opetettiin: Jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, ole mieluummin hiljaa.